میلاد جان خسته نباشید عرض می کنم.
البته نام کاربری نازنینی هم دارید.:1. (21):
بنده اول اینو بگم که نتونستم مقاله رو کانل بخونم ولی بخش های مختلف جالب بودن.
یه چنتا نکته رو عرض می کنم. که البته زمانی که خودم شروع کردم به اورکلاک خیلی دمبال اینا بودم و خیلی وقتم از بین رفت تا بهش برسم.
1-اولین نکته من پیشنهاد می کنم. که مباحث رو کلا جدا جدا و دسته بندی کنید. مثلا:
شما بهتر هستش قسمت نرم افزار های مربوط به1- تست ، 2- مانیتورینگ 3- و یا چیز های دیگه رو جدا کنید
یا در قسمت ولتاژ ها بهتر هستش که حد اقل از سه برند معروف از بایس ها تصویر گذاشته بشه در قسمت ولتاژ ها. و البته شما باشد افرادی که تازه شروع به کار می کنند رو در نظر بگیرید و هوم از مدل های بالا و هم مدل های پایین چنتا تصویر تهیه کنید. و این ها همش در یک فصل کلا در مورد ولتاژ ها بحث بشه.
2- من یکم که نگاه کردم اصلا از سایت های معروف یا برنامه های مورد استفاده، که نیاز هست خود کار بر بره و خودش شخصه اون سایت هارو ببینه ندیدم (بجز یکی تا دو مورد.)
3- اگه می تونید مطالبتون رو طوری قرار بدین که تنها گذاشتن لقمه در دهن کاربر نباشه
منظورم اینه که شما با اراعه یک مطلب به صورت کلی و یا با مقداری توضیحات با استفاده از چند لینک کمکی کار بر رو گرسنه علم قرار بدین و خودش بره دمبالش.
4- چون علم کامپیوتر به شدت در هار پیشرفت هستش بنده پیشنهاد می کنم اصلا برای یک مدل خواص نوشته نشه و بلکه برای سه سوکت 478،775،1366 و از اونور برای سی پی یو های ای ام دی هم جدا گانه در بخش دیگه صحبت بشه. و البته شما نباید مقاله رو سر بسته قرار بدین اگر شده لینک به تاپیک های مختلف سایت های سخت افزاری بدین و حتی چیز های دیگه.
5- در نوشتن کار بر رو به سمت اشتیاق بیشتر سوق بدین. مثلا در همون مرحله اول با چند رکرد جهانی کار بر رو بهش هیجان بدین.
6- اور کلاک رو دسته بندی کنید. (حالا بصورت مفصل توضیح میدم در پایین)
اول از همه باید اور کلاک رو به دودسته : پیشرفته و سطح پایین یا 1- برای ثبت رکرد و 2- افزایش کارایی باید تقسیم بشه.(در اپتدای مقاله)
در مرحله بعد برای تمام قطعات باید جداگانه برسی کنیم.
و باز کار بر رو به محیط بیرون از مقاله سوق بدیم (با معرفی چند سایت ثبت رکرد)
7- هیچ وقت قسمتی از مقاله رو محدود نکنید. :
یعنی شما نگید که :"در اصل اورکلاک بر روی سه قسمت سیستم انجام میشه" بلکه این رو به نحوی به کار بر انتقال بدین که شاید در سوکت های جدید تحولاتی ایجاد بشه.
----------------------
در مورد ساختار مقاله اگر هم راه با سرفصل و فهرست باشه خیلی بهتر خواهد شد.
باز تاکید می کنم مقاله رو سر بسته ننویسید.(و حتا در مورد ولتاژ ها هم که صحبت می کنید. اگر شده خودتون سطح علمیتون رو ببرید بالا یا از کسی کمک بگیرید تا با علم الکترونیک حارف هارو منطقی و با دلیل علمی به کاربر بفهمانید.)
برای این که اورکلاک یک علم بیشتر عملی هستش شما با استفاده از لینک هایی که دادین در طول مقاله کاربر بیشتر از کسلی میادبیرون اما از اموزش تصویری بیشتر استفاده کنید مثل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته این یک نوع پرسش بود که برای خودم پیش اومده بود و با این کار تونستم به جواب برسم :دی)
در صورت نیاز داشتن تصویر از بایس مدل هلی مادربورد یا هر چیزی که خودتون بهش دست رسی ندارید می تونید در اینجا درخواست بدین تا بنده و دوستان دیگه در خدمت باشیم.:11():
در مورد اسامی برنامه های مورد استفاده. هم اساتید می تونند کمک کنند.
(به نظر من یه چنتا تصویر از سوختگی ها و یا خرابی ها همون اول مقاله بزارید که طرف اگه احل ریسک نباشه. اصلا بقیش رو نخونه،
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :دی)
:give_rose:
ویرایش: چون گفتین می خوایید مقاله کامل و جامع باشه این همه سرتون رو درد اوردم.