پاسخ: دانلود یکی از کامل ترین مقالات آموزش آورکلاک
یعنی wprime برای تست پایداری سیستم به کار می ره ؟
بعد توی لینک ایسوز منظور از این موارد چیه ؟
ZIP
SCSI card
IEEE 1394 (Firewire) device
بعد الان من مثلا مودم ای دی اس ال دارم که به لن پشت کیس وصلش کردم . باید تو سایت Network (LAN) رو تیک بزنم ؟ البته خود مودم آداپتور داره و جدا به برق وصله
یا برای فن سی پی یو و فن پاورم که گرینه باید تیک بزنم ؟
جگوار عزیز
من سوالی از شما دارم : آیا من خنک کننده پیشرفته دارم ؟ قطعات فوق العاده گرون که چند ملیون تهیه اش هزینه می خواد در اختیارمه ؟
بنابراین اصلا داشتن این انتظار که این مقاله بیاد و یه آور در حد رکورد رو آموزش بده غلطه . گفتم یکی از کامل ترین چون دو نکته پشت این عبارت نهفته است :
یک » نگفتم کامل ترین و این یعنی از این آموزش کامل تر و سطح بالاتر هم می تونه باشه و شاید هم باشه
و دو » یکی از کامل ترین هاست چون شما برید و توی اینترنت بگردید و مقالات آموزش آورکلاک رو برای من بیارید . یه مقاله بیارید که از این کامل تر باشه . آقای مهراد رحیمی که از بچه های همین انجمن هست و خیلی هم حالیشه میشه مقاله اشون رو یه نگاه بندازید و مقایسه کنید ؟ و بعد بیاید و این حرف ها رو بزنید .
مقاله کامل و مفصله اما شامل همه چیزهای ضروریه . من نیومدم با عکس مقاله رو حجیم کنم . همه چیزهایی که آورده شده به درد می خوره و نکات کلی هست و نه نکات ریز . پس مطمئن باشید که تو حدود 100 صفحه تموم میشه و نه 2000 صفحه
ضمنا همین مقاله و دو مقاله قبلی من قراره در سه مجله تخصصی کامپیوتر در ماههای آینده چاپ بشه . اونم در چندین شماره متوالی .
تکلیف بنده از اول مشخص بوده و قراره که برای افراد مبتدی و متوسط بنویسم و خیلی هم از این کار راضی هستم . چون با این کار من هزاران نفر رو به آورکلاکر تبدیل می کنم و بعدها از توی همین ها آورکلاکرهای حرفه ای بیرون میاد .
ضمنا سوال پرسیدن و مشورت کردن عیب نیست . و من با 19 سال سن باید بپرسم و یاد بگیرم.
و یه چیزی در آخر :
توی کشور ما هر وقت کسی میاد کاری رو انجام بده متاسفانه عده ای که کم هم نیستند میان و فاز منفی می دن. اونها آدمایی هستند که خودشون تلاشی نمی کنن و می خوان جلوی تلاش دیگران رو بگیرند.
در مجموع از شما ممنونم . من به کارم ادامه می دم و امیدوارم که نتیجه بده که هدفی جز یاد دادن و کمک کردن ندارم
ممنون
در مورد سه مورد ی که نوشتید لازم نیست ولی برای لن بله میشه 1 و برای cpu بله باید در نظر بگیرید و لی فن پاور خیر.
در مورد حرف دوست خوبم جگوار عزیز باید بگم که شما هم مقداری صبر کنید تا این مقاله کامل تموم بشه بعد به طور مفصل در مورد خوبی ها و بدی هاش صحبت میکنیم
شما که خودت استادی .البته ببخشید من پریدم وسط در مرد مقاله ی اقای موسوی هم من مطالعه کردم مقاله ی خیلی خوبی هست البته باید منتظر شماره های بعدی مجله که بحث درش کامل میشه بود و به دوست خوبم میالاد هم پیشنهاد میکنم مقاله ی اقای موسوی رو مطالعه کنن چون در شماره ای که جگوار عزیز گفت در مورد اصطلاحات پایه کاملا توشیح داده شده و شما میتونید مقالتون رو از روی اون و شماره های دیگه کامل کنید.
بازم ممنون و منو ببخشید:love:
نقل قول:
درود به دوستان خوبم
. خواهش من از شما اینه که تنها به خوندن مقاله بسنده نکنید و نظرات خودتون رو حتما برای من ایمیل کنید. پیشاپیش از همکاری شما دوستان خوبم ، سپاسگذارم.
ایمیل من :
miladmirnejati@gmail.com
میلاد میرنجاتی
تایپک هم می تونید مباحثتون رو مطرح کنید
عزیز جان شما که در مقابل راهنمایی ها و انتقاد ها جبهه می گیرید چطور از دیگران می خوایید که نظر بدن؟1
البته شاید به خواطر این که به ایمیل شما نفرستادم ناراحت شدین!!
جواب آقای جگوار رو توی چت خواهم داد.
دوستان می تونن با رعایت ادب هر نوع ایرادی دوست داشتند بگیرند . خوشحال میشم
مثل curtis عزیز که ایرادات و پیشنهاداتشون رو پذیرفتم . چون منطقی بود .
مقالات آقا مهدی به نظرم خوب جواب میده. به نظرم منتظر باشیم کسی که همه به اورکلاک مسلط هست هم به نوشتن مقاله این کار رو انجام بده . ترجمه مقالات سایتهای خارجی هم مفید میتونه باشه .
1 :تعداد فایل پیوست
من به صورت عکس زیر پر کردم
سیستم من اینه :
e5300
mb g41m-es2l
ram 2gb geil 800
modem dial up
modem adsl
hard western 500 green
dvd rw
mouse
keyboard
lcd p2050
به نظرتون یه کم 300 وات کم نیست ؟
تازه 30 درصد احتیاط رو که حساب کنیم میشه 390 وات !
من 535 گرین گرفتم . این لینک ایسوز واقعا عجیبه . اگه موس و کیبورد یو اس بی نباشه چطور میشه مصرفش رو اینجا محاسبه کرد ؟ بچه ها به نظرتون لینک سایت ایسوز اون قدر کامل و معتبر هست که توی مقاله ذکرش کنم ؟
1 :تعداد فایل پیوست
این یکی رو با توجه به قطعاتی که در بالا ذکر شد درست پر کردم ؟
اگه آره این اختلاف تو میزان توان مصرفی یه کم عجیب نیست ؟
نقل قول:
من به صورت عکس زیر پر کردم
سیستم من اینه :
e5300
mb g41m-es2l
ram 2gb geil 800
modem dial up
modem adsl
hard western 500 green
dvd rw
mouse
keyboard
lcd p2050
به نظرتون یه کم 300 وات کم نیست ؟
تازه 30 درصد احتیاط رو که حساب کنیم میشه 390 وات !
من 535 گرین گرفتم . این لینک ایسوز واقعا عجیبه . اگه موس و کیبورد یو اس بی نباشه چطور میشه مصرفش رو اینجا محاسبه کرد ؟ بچه ها به نظرتون لینک سایت ایسوز اون قدر کامل و معتبر هست که توی مقاله ذکرش کنم ؟
سلام:11():
به نظر من که جاییش عجیب نیست چون که حرف اولو تو توان مصرفی سی پی یو و کارت گرافیک میزنه
که شما گرافیکو انتخاب نکردید
این سی پی یو که انتخاب کردید 65w برق میخواد
مادربرد هم 50w
رم ddr2 اونم یه دونه برق خیلی کمی میخواد فکر میکنم چیزی حدود 1.5v .
برای دوتا هارد هم 40w بسته
توان مصرفی USB , modem ,FAN خیلی ناچیزه تازه 300w خیلی هم زیاده همون 187w هم کافیه
سوالی بود در خدمتم
-----------------------
موفق باشی:give_rose:
خب حسین جان بلاخره کدومش درسته ؟ من میخوام یه سایت برای محاسبه مصرف توان تو مقاله ام معرفی کنم . موندم بین این چند مورد . بعدشم جالبه اون موقع که می خواستم این سیستم رو بخرم همه تو همین فروم می گفتن 535 گرین بخر ! 187 کجا و 535 کجا !