در مورد تعریفتون یه دنیا ممنون . همین طور اسم کاربریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد جدا کردن مباحث من تمام تلاشمو کردم که مباحث جدا جدا گفته بشه . شما می دونید که آور پردازنده کاملا با آور رم در ارتباطه . همین طور بسیاری از مفاهیم لازم برای آور پردازنده ، رم و کارت گرافیک مشترکه اما با این حال می بینید که من آور سی پی یو رو جدا کردم . همین طور رم رو در آینده و گرافیک .
در قسمت نرم افزار ها که فعلا فقط با مانیتورینگ ها کار کردیم و به تست که برسیم جدا می کنم . حالا ممکنه به فصل جدید باز نکنم اما به صورت شماره جدا میشه .
راستش من دسترسی به مادربرد های مختلف ندارم . سیستم من همونیه که تو مقاله می بینید . من فکر می کنم که با این همه توضیح هر کاربری با هر سیستم متفاوتی بتونه آور کنه . نهایتش یه کم تفاوت می بینه که ایمیل می زنه یا تو فروم ها می پرسه . من قصد دارم که در پایان مقاله لینک چند تا فروم سخت افزار رو تو مقاله بیارم . ( البته این مستلزم اینه که مدیران این فروم ها یه حالی بهم برن ! مثلا لینک دانلود مقاله رو تو صفحه اول سایت بذارن و ... )
این که زیاد اسم سایت ندیدید علتش اینه که من عقیده دارم باید خواننده رو شیر فهم کنم ! زیاد با لینک دادن به بیرون موافق نیستم . یه علت دیگه اینه که تازه اول مقاله هستیم . حتما در آینده به بعضی سایت ها ناچارا اشاره می کنیم . ضمنا یه علت برای اینکه بهتره همه چی تو همین مقاله باشه و نه بیرون اینکه : اومدیم فردا سایت ایکس خوابید ! چیکار کنیم ؟
در مورد اومدن قطعات جدید و موارد شبیه به اون مشکلی نیست . من مدام مقاله هامو ویرایش می کنم . شما می تونید مدتی دیگه ورژن جدیدتری از مقاله اول من یعنی افزایش سرعت رایانه در ویندوز ایکس پی رو ببینید .
در مورد شروع خوب مقاله و هیجان دادن به خواننده تلاشمو توی مقدمه ای بر آورکلاک کردم . حالا قضاوت با شما . اما وقتی طرف حتی نمی دونه فرکانس چیه گذاشتن یه عکس که فرکانس مثلا رفته به 4000 چه سودی داره ؟ تازه طرف تو اون همه اطلاعات اصلا بعید می دونم متوجه عدد بزرگ فرکانس بشه !
در زمان آور کردن به صورت عملی ( که کم کم توی مقاله داریم بهش می رسیم ) حتما ذکر می کنم که دو نوع آور داریم . ( رکورد زدن یا آور همیشگی و منطقی ) شک نکنید این موارد ذکر خواهد شد.
در مقاله تاکید شده که آورکلاک به سه قطعه مذکور محدود نمی شه . دقت کنید :
آورکلاک بر روی قطعات بسیاری قابل انجام است اما از آن جا که آورکلاک همه آنها تاثیر محسوسی در سرعت ندارد ، معمولا آورکلاکرها آورکلاک را بر روی سه قطعه انجام می دهند. شامل سی پی یو ، رم و کارت گرافیک
تا حد لازم از تصویر بهره خواهیم برد اما زیاد نه . هم افراط میشه که خوب نیست هم حجم مقاله خیلی بالا میره.
در مورد نرم افزار و سایت خوشحال می شم دوستان معتبر ها رو معرفی کنن .
با ترسوندن کاربر موافق نیستم . به میزان کافی ( البته به نظر من ) توی مقاله تذکر و هشدار داده شده .
از نظری که دادید بِِِِِِِِِِِـــــــــــــ ــــــــــــــــی نهایت ممنونم عزیزم
Bookmarks