با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
دماتون چه قدر هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2) تنظیمات قسمت ولتاژ ؟
شما سعی کنید 3.9-4.0 بوت کنید بقیه را با SetFSB برید .
راستی C1E ، EIST و کلیه گزینه های اون صفحه را هم غیر فعال کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
|
سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما 6.3 گیگاهرتز هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما اصلا مادر برد مناسبی برای اورکلاک نیست هم از چیپست پر قدرتی استفاده نمیکنه و هم مدار PWM این مادربرد قدرت و توانایی فراهم کردن توان مناسب برای اورکلاک رو ندارن فکر میکنم 3.6 گیگاهرتز هم مقدار خوبی باشه برای این برد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میدم اینجا رو بخونی تا ببینی چه چیزهایی معمولا محدودیت ایجاد میکنن توی اورکلاک .
قربانت نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
behrouz8 (03-11-09), Don_Corleone (03-11-09), Labyrinth (04-11-09), N@VID (03-11-09), Overclocker (03-11-09), Shahryar (03-11-09), vb_m (03-11-09)
سلام :
همانجور که دوستان فرمودند شما مادربردت مناسب اورکلاک نیست ! حتی اگر فقط مارکش رو هم می گفتید همین نظر رو می دادم !!!
من با مین گیگا و چیپ EP31 مدل پایین تر ، سری 5 رو با ایر تا 4.7 اور کردم ... جالا پردازنده شما سری 6 هست و بهتر اور میشه
غالبا با مین خوب میشه براحتی این CPU رو تا فرکانس 4.0 اور کرد ... تا فرکانس 3.6 هم نیاز به کولر خاصی نداره ...
مادربردهای الایت به دلیلی که نیمای عزیز اشاره کرد هم تو قسمت بایوس و هم تو قسمت مدار تغذیه به شدت ضعیف هستند . یک برد 965 از برند فاکسکان شاید بتونی گیر بیاری که این بردت هم ساپورت کنه و قیمتش هم مناسبه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.foxconnchannel.com/produc...=en-us0000413#
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 04-11-09 انجام شده است
behrouz8 (04-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان این برد از نظر علمی الان چه مزیتی داره که متوجهش نمیشم ؟
PWM اش قوی هست یا رکورد خاصی باهاش زده شده یا توی بررسی های سایت های معتبر مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک معرفی شده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
از نظر مدار تغذیه از برد خودشون قویتره . از نظر چیپ قویتره . تنها شرکتی که برد 965 موجود داشت فاکسکان بود . هر بردی که CPU فعلی این دوستمون بخوره بگیره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواد گیگابایت باشه یا DFI یا هر برند دیگه مهم اینه که چه قطعه ای موجوده و این دوستمون میتونه تهیه کنه .
با تشکر از شما بهادر جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قصد خرید برد ندارم چون اگه بخواهم هزینه کنم یه باره کل سیستم را عوض میکنم .
درضمن من از مادربورد های فاکسکان خاطره خوشی ندارم و هیچ وقت هم نمیخرم.(پشت دستم را داغ کردم دیگه فاکسکان نخرم!!!)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط behrouz8 در تاریخ 04-11-09 انجام شده است
AMD>INTEL (04-11-09), Overclocker (04-11-09), Shahryar (04-11-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks