راستی بچه ها اگه رما مشکل پیدا کردن گارانتی کاری به اینکه اور شده یا نه که نداره؟
بچه ها پست قبلیم تو صفحه قبل جا موند!
کاربر شهرسختافزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بله ، حدود 100mv الی 150mv ولتاژ بیشتر برای nb می تونه کمک بکنه . تا ولتاژ 2.3 - 2.4 برای تست های گذرا مشکلی ایجاد نمیکنه . البته به Default Voltage رم و نوع خنک کننده هم بستگی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خودت صداشو در نیاری ، نمی فهمن . LOOOL !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگران نباش ! از این مشکلات معمولا تو ولتاژ های بالای 2.7 - 2.8 ولت پیش میاد !
.
.
....
......
Surpriser (28-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا مهدی.ممنون از جوابت.من میخوام به صورت 24/7 استفاده کنم.با 100 mv اضافه کردن به NB مشکلی ایجاد نمیشه؟واسه رم هم 2.3 میزارم.حالا میخواد هر چی باشه تا گارانتی هست غمی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
عضو VIP شهرسختافزار
دمای NB رو کنترل کن . مشکلی پیش نمیاد . من جای شما بودم رم 1066mhz رو اورکلاک نمی کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونی لینک یا مشخصات کامل رمت رو بدی ؟
.
.
....
......
Surpriser (28-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا مهدی.اینم مشخصات این رمها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه عکس :(خوشتیپ افتادن نه"!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا میگین اورکلاک نکنم بهتره؟آخه هر کاری میکنم نمیتونم با 1066 قانع بشم!
عضو VIP شهرسختافزار
خب رم ها Default Voltage شون پایینه و سینک های نسبتا خوبی دارند . می تونی تا 2.2 الی 2.3 ولت رو برای استفاده 24/7 استفاده کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه این گفتم اورکلاک نکنی که اصلا ماژولی با Memory chip DDR2 یی وجود نداره که با استاندارد Jedec و تایمینگ 15 5 5 5 با ولتاژ 1.8v با فرکانس 1066mhz بایاس بشه .
در اصل تمام ماژول های DDR2 1066MHZ موجود در بازار به نوعی اورکلاک شدند .
.
.
....
......
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks