AMD>INTEL (29-05-14)
بهادر جان همینطور که نیمای عزیز گفت این سی پی یو ارزش خرج کردن نداره فقط خواستم اندکی بهتر بشه 100 البته اگه بتونم با دستکاریهایی که میکنم رو سیستم خنک کنندگی دیفالت به دمای پایینتر برسم بازم میبرم بالاتر فرکانس رو ولی الان فک کنم رو همین شات اخر که استیبل هست بمونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط سوالم اینه الان با همین ولتاژی که اعمال شده شاید بتونم یکمی دیگه هم fps رو بالاتر ببرم میخوام ببنیم اگه فقط fps رو بالا ببرم بازم لازمه ولتاژ بدم؟ یا نه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (29-05-14)
توی پلتفرم amd شما مثلا تا 2.8 گیگاهرتز را با 1.2 ولت میتونید استیبل کنید ولی برای رسیدن به 3 گیگاهرتز باید 0.2 یا بشتر افزایش ولتاژ داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این وضعیتی که من از دماها میبینم پیشنهاد میکنم ولتاژ را بین 1.2 تا ماکزیمم 1.3 قرار داده و ماکزیمم فرکانس استیبل را پیدا کنید
|
اوکی نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم میکنم ولتاژ رو ودوباره شات میزارم
من فقط الان نمیدونم از کجا بفهمم ماکزیمم فرکانسی که استیبل میشه چقدر هست
با افزایش fsp?
میشه فهمید؟ یکمی راهنمایی لازم دارم
یکمی سر در گم شدم
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (29-05-14)
هزینه زیادی نه . ولی یک فن 50 تومنی هم برای پردازنده شما معجزه میکنه . مثلا DeepCool ICE EDGE mini .البته بتونی یک کولینگ کار کرده مثل coolermaster hyper 212 plus پیدا کنی که عالی میشه . برای 24/7 فقط باید کولینگ رو ردیف کنی
باید تست کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ را روی 1.2 قرار بده و فرکانس را از 2.5 یواش یواش زیاد کن
هر بار که فرکانس را بالا میبری با یک برنامه مثل aod ، super pi ، occt یا هر برنامه تست دیگه که پردازنده را فول یوزیج میکنه یک تست بزن ( خودم occt و aod را میپسندم ) اگر مشکلی وجود نداشت یه پله فرکانس را بالا ببر
سپاس بابت وقتی که میزاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان فرکانس این پردازنده به صورت دیفالت 2.7 هستش
لازمه از 2.5 شروع کنم؟
البته ولتاژ دیفالت اونم 1.37 هست اونم کم کنم؟؟؟؟
psu 530 green
& xbox 360
در اکثر پردازنده های amd ولتاژ دیفالت بالاتر از ولتاژ مورد نیاز پردازنده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ولتاژ بالا باعث گرم شدن بیمورد پردازنده میشه
به احتمال قوی شما با پائبن آوردن ولتاژ که باعث خنک شدن پردازنده میشه به فرکانسهای بالاتری هم دست پیدا میکنید
به عبارتی عدم استیبل بودن سیستم نه به دلیل نیاز به ولتاژ بالا بلکه به دلیل دمای بالای هسته ها است
سلام به همه دوستانی که کمک میکنن :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان با توجه به فرمایش شما از 1.2 شروع کردم اومدم بالا کلا سی پی یو با زیر 1.3 با لا نمیاد با 1.35 بالا میاد ولی استیبل نیست با 1.37 که یفالت خود پردازنده هست میاد بالا استیبلم هست
حالا بریم سر فرکانس با 2.93 همین وتاز میاد بالا استیبلم هست گرماشم زیر 75 هست تو حالت لود
حالا نظرتون رو میخاوم بدونم
سپاس
psu 530 green
& xbox 360
|
دوست من دمای خود پردازنده تو حالت دیفالت بدون اعمال ولتاز و.... 68 میشه تو لود تو حالت عادی 45برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان من تو حالت عادی 52 هستم تو لود 74-75 یعنی این 7-8 درجه انقدر تاثیر داره؟؟؟؟
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks