پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD (راهنمایی + رفع اشکال)
نقل قول:
اگر دما رو با یک کولینگ کم کنید . احتمال رسیدن به 3000 بیشتره . البته بصورت 24/7 .چیپ برد هم سعی کنید خنک نگه دارید
بهادر جان همینطور که نیمای عزیز گفت این سی پی یو ارزش خرج کردن نداره فقط خواستم اندکی بهتر بشه 100 البته اگه بتونم با دستکاریهایی که میکنم رو سیستم خنک کنندگی دیفالت به دمای پایینتر برسم بازم میبرم بالاتر فرکانس رو ولی الان فک کنم رو همین شات اخر که استیبل هست بمونم
فقط سوالم اینه الان با همین ولتاژی که اعمال شده شاید بتونم یکمی دیگه هم fps رو بالاتر ببرم میخوام ببنیم اگه فقط fps رو بالا ببرم بازم لازمه ولتاژ بدم؟ یا نه
نقل قول:
نیما جان سپاس از اینکه اومدین
ببنید رو شات جدید اگه اوکی هست بذارم بمونه در غیر این صورت کم کنم
از ولتاژ
الان ولتاژ رو 1.4 هستش
توی پلتفرم amd شما مثلا تا 2.8 گیگاهرتز را با 1.2 ولت میتونید استیبل کنید ولی برای رسیدن به 3 گیگاهرتز باید 0.2 یا بشتر افزایش ولتاژ داشته باشید
با این وضعیتی که من از دماها میبینم پیشنهاد میکنم ولتاژ را بین 1.2 تا ماکزیمم 1.3 قرار داده و ماکزیمم فرکانس استیبل را پیدا کنید
نقل قول:
توی پلتفرم amd شما مثلا تا 2.8 گیگاهرتز را با 1.2 ولت میتونید استیبل کنید ولی برای رسیدن به 3 گیگاهرتز باید 0.2 یا بشتر افزایش ولتاژ داشته باشید
با این وضعیتی که من از دماها میبینم پیشنهاد میکنم ولتاژ را بین 1.2 تا ماکزیمم 1.3 قرار داده و ماکزیمم فرکانس استیبل را پیدا کنید
اوکی نیما جان
کم میکنم ولتاژ رو ودوباره شات میزارم
من فقط الان نمیدونم از کجا بفهمم ماکزیمم فرکانسی که استیبل میشه چقدر هست
با افزایش fsp?
میشه فهمید؟ یکمی راهنمایی لازم دارم
یکمی سر در گم شدم
هزینه زیادی نه . ولی یک فن 50 تومنی هم برای پردازنده شما معجزه میکنه . مثلا DeepCool ICE EDGE mini .البته بتونی یک کولینگ کار کرده مثل coolermaster hyper 212 plus پیدا کنی که عالی میشه . برای 24/7 فقط باید کولینگ رو ردیف کنی
نقل قول:
اوکی نیما جان
کم میکنم ولتاژ رو ودوباره شات میزارم
من فقط الان نمیدونم از کجا بفهمم ماکزیمم فرکانسی که استیبل میشه چقدر هست
با افزایش fsp?
میشه فهمید؟ یکمی راهنمایی لازم دارم
یکمی سر در گم شدم
باید تست کنی
ولتاژ را روی 1.2 قرار بده و فرکانس را از 2.5 یواش یواش زیاد کن
هر بار که فرکانس را بالا میبری با یک برنامه مثل aod ، super pi ، occt یا هر برنامه تست دیگه که پردازنده را فول یوزیج میکنه یک تست بزن ( خودم occt و aod را میپسندم ) اگر مشکلی وجود نداشت یه پله فرکانس را بالا ببر
نقل قول:
باید تست کنی
ولتاژ را روی 1.2 قرار بده و فرکانس را از 2.5 یواش یواش زیاد کن
هر بار که فرکانس را بالا میبری با یک برنامه مثل aod ، super pi ، occt یا هر برنامه تست دیگه که پردازنده را فول یوزیج میکنه یک تست بزن ( خودم occt و aod را میپسندم ) اگر مشکلی وجود نداشت یه پله فرکانس را بالا ببر
سپاس بابت وقتی که میزاری
نیما جان فرکانس این پردازنده به صورت دیفالت 2.7 هستش
لازمه از 2.5 شروع کنم؟
البته ولتاژ دیفالت اونم 1.37 هست اونم کم کنم؟؟؟؟
نقل قول:
سپاس بابت وقتی که میزاری
نیما جان فرکانس این پردازنده به صورت دیفالت 2.7 هستش
لازمه از 2.5 شروع کنم؟
البته ولتاژ دیفالت اونم 1.37 هست اونم کم کنم؟؟؟؟
در اکثر پردازنده های amd ولتاژ دیفالت بالاتر از ولتاژ مورد نیاز پردازنده است
این ولتاژ بالا باعث گرم شدن بیمورد پردازنده میشه
به احتمال قوی شما با پائبن آوردن ولتاژ که باعث خنک شدن پردازنده میشه به فرکانسهای بالاتری هم دست پیدا میکنید
به عبارتی عدم استیبل بودن سیستم نه به دلیل نیاز به ولتاژ بالا بلکه به دلیل دمای بالای هسته ها است
نقل قول:
سلام به همه دوستانی که کمک میکنن :)
نیما جان با توجه به فرمایش شما از 1.2 شروع کردم اومدم بالا کلا سی پی یو با زیر 1.3 با لا نمیاد با 1.35 بالا میاد ولی استیبل نیست با 1.37 که یفالت خود پردازنده هست میاد بالا استیبلم هست
حالا بریم سر فرکانس با 2.93 همین وتاز میاد بالا استیبلم هست گرماشم زیر 75 هست تو حالت لود
حالا نظرتون رو میخاوم بدونم
سپاس
درجه 75 برای این پردازنده خیلی بالاست . باید یک فکر اساسی برای کولینگش کنید
نقل قول:
درجه 75 برای این پردازنده خیلی بالاست . باید یک فکر اساسی برای کولینگش کنید
دوست من دمای خود پردازنده تو حالت دیفالت بدون اعمال ولتاز و.... 68 میشه تو لود تو حالت عادی 45
الان من تو حالت عادی 52 هستم تو لود 74-75 یعنی این 7-8 درجه انقدر تاثیر داره؟؟؟؟