سلام به تمام دوستان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roozking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزبه جان خیلی کارت بیسته خوشم اومد . ریپلای اولی خیلی چیز جالبی بود کلا سر گرم شدم
اما انتقاد: بنده که چیزی ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ریپلای دومی خیلی جالب بود اما یکم خوش شانس بودین اولین نکته این بود که ایتم هایی که برای هیرو گرفته بودین جالب نبود و تازه همون اولش خیلی شانس با شما یار بود که با خون کم در رفتین به نظر بنده این دوتا ایتم خیلی برا رازور ظروری (البته بنده با حرف cao-caox موافقم که نسبت به شرایت بازی ایتم بست ولی این ایتم ها همیشه برا رازور لازمه) اول این یکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بعدی هم اینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه این دوتا رو می بستین دیگه هر دو هیرو رو با هم می زدین
اما یه نکته ی دیگه هم هست و اون متناسب با موقیت هستش اگه این روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می گرفتین دیگه هیچی جلو شما رو نمی گرفن
و کار خوبی کردین که اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو گرفتین اما یه کم دیر این کار رو کردین (البته شرمنده همش میگم این، آخه حوسله دمبال اسمشون گشتن رو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و نمی خوام تمام ایتم هایی که برای رازور خوبه رو لیست کنم چون می دونم شما بیشتر از بنده می دونید چی براش خوبه فقط برای این بازی گفتم (به جز دوتا اولی)
Bookmarks