چشم، این دو عزیز تو صف بودن، بازم بود شما از این به بعد نفر اول صفی!!سلام
آقا اسم از دعوتنامه اوومد ؟ داش ممد هر کی خواست بگو من دارم
ما مخلص شما هم هستیم عزیز، چه تاپیک دوتا، چه اینجا، چه هر جای دیگه ای!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سعید جان، اون نفر اول شما رو گفتم دیگه، بعد چرا 5 گلدش مال من؟ مال خودت باید باشه، کلا دعوتنامه چیز ارزشمندیه قدرش رو بدونید!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنم دارم در ضمن خدمتت عرض کنم که همش نیت خیره و تمام 5 گلد رو به خودت برمیگردونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احمدجان خداییش ما بیشتر! خودتم میدونی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحمد جان خیلی چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایمیل ها رو برای این دو عزیز پیام خصوصی میکنم...
یه خواهش از دوستان:
لطفا یک کمی هم برنامه ریزی کنیم برای تبلیغات در این فاروم، چون من مطئنم پتانسیل بالایی داره و علاوه بر اینکه دعوتنامه های شما رو نقد میکنه، میتونه خیلی به ایران کمک کنه. باور کنید هر یک نفر میتونه خیلی تاثیرگذار باشه تو بازی، پس یک همت کنیم و تبلیغات رو شروع کنیم... از امضاهامون شروع میکنیم با اجازتون!

Bookmarks