آخه نمیدونی چه حالی میده !!! 5 گلد باید یه ماه کار کنم تا اینقدر گلد بدست بیارم حالا اینکه از ولنسم کم میشه و.. بماند در ضمن همه مثل خودت تو پول غلط نمیخورن(بابا من به خدا دستم به دهنم میرسه ، مرسی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
) که واسه دعوتنامه سرو دست میشکنن م
در ضمن ای رفیقت paradise_human بقدری وضعش خوبه که به این پولا احتیاج نداره!!
راجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
فکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!آقامن خودم رفتم تو سایته واسه خودم دعوتنامه فرستادم. الانم عضو هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد جدی نگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks