نه آقا چه ناراحتی، خیلی هم خوشحال میشم... اصلا شماها این قضیه رو راه بندازید، من قول میدم یه حرکتایی بزنم که همتون این شکلی بشید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
حالا خوب نه اینجوری، ولی خوب من یک کمی وضعم خوبه و چون من نمی خوام کمپانی بزنم و حذب بسازم و اینا خوب بهترین کاری که میتونم با پولم بکنم اینه که به دیگران کمک کنم. نه فقط شما، بلکه هر کسی کمک خواست من صد در صد در خدمتم. دیگه شما که رو سر ما جا داری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!
پس چی؟!!!!! بچه های ما قوین هستن داداش!!بابا بروبچ خیلی مشتاق هستن
دمتون گرم هیچ تاپیکی رو انقدر گرم و مشتاق ندیده بودم
اومدیم یه دعوتنامه بفرستیم رو هوا زدنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks