کسی با من بازی می کنه؟!
کسی با من بازی می کنه؟!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
خب دوستان مثل اینکه این تاپیک از تاپیکهای داغ پی سی نتورک باشه که از فرید عزیز تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طی این چند روز چند بازی با دوستان داشتم که براتون اسکرین شات ها رو میزارم
بازی با 2sib (حسین عزیز)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی با Micron (امیر عزیز)
بازی با شهریار عزیز که واقعا جذاب بود و بالای دو ساعت هم طول کشید
انشاالله تو بازی های بعدی حتما از قبل برنامه ریزی میکنیم و اعلام میکنیم تا اگر کسی دوست داشت بیاد و بازی رو آنلاین ببینه
Fog (16-05-08), PCminister (16-05-08), Shahryar (16-05-08)
دیروز با یک کاربر مثلا رده بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که رنگش قرمز بود بازی میکردم خداوکیلی بازی بودها یادم رفت شات بگیرم آخرشم مات شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اینکه مات شد این بود حدود از 2 روز پیش رو حرکت هاش میخ شده بودم تا سبکش رو یاد گرفتم حالا نمیدونم بتونم با بچه های پی سی نتورک بازی کنم و ..... ولی خدایی بد خورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
دوستان در روز یکشنبه بنده آزادم برای چند تا بازی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
خوب دوستان این هم نتیجه بازی با ایمان جان ، ممنون داش ایمان بازی خوبی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (16-05-08)
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازی دوم با امیرخان مساوی شد..اشتباه خودم بود که اینطور شد
حق آب و گل داره
I M A N (16-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید باختی بهونه نیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا اینم مدرک
कभी हार
خوب این هم نتیجه بازی جالب و بی پروای من و امیر عزیز ، امیر جان خسته نباشید بازی خوبی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks