بله میشه بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله میشه بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
حیف این تاپیک هست بخوابه :دی
کسی نیست الان ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
شهریار من هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی اینجا شطرنجش خوبه تا ماتش کنیم؟!
कभी हार
خوب امشب دو دست با شایان عزیز بازی کردیم که خیلی لذت بخش بود . من میرم دوباره میام علی جان اگه بودی بازی میکنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
ما رقیب میطلبیم! البته فعلا از کاربرهای فعال شروع به مات کردن میکنم نه از شما !
دیدی یه دفعه Ban شدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همکار سابق انجمن
تو ببر من حاضرم به جات بن بشمدیدی یه دفعه Ban شدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن. این شهریار یگ مخیه (مخع)
عضو VIP شهرسختافزار
با این حساب امکان بن شدنت حدود 90 درصده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتو ببر من حاضرم به جات بن بشم
راستی چرا فایرفاکس اصلا وارد صفحه بازی نمیشه! تو IE هم که میزنه باید فلش پلیر 7 به بالا رو نصب کنم در صورتی که من فلش پلیر 8 رو نصب کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
خب تاپیک رو آوردم بالا امشب بعد از مدتها یک مسابقه انجام بدیم
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان این همه بازی کردید نمیخواید نتایج رو اینجا قرار بدید. برنده ها کیا بودند ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks