سلام به تمام دوستان پی سی نتورک مخصوصا پرسپولیسیهای عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان گفتم بیاییم تو این تاپیک و برای اوقات فراغت یه مقدار فکرامون رو به کار بندازیم و باسه بازی مهیج و فکری شطرنج یه بازی آنلاین و جانانه راه بندازیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که میخوان شروع کنن بیان اینجا Online Chess و در این صفحه سمت چپ برید به Top 20 Games که باید شماره 17 که شطرنج هست رو انتخاب کنید
بعد وارد یه صفحه میشید که باید آی دی و پسورد یاهو تون رو وارد کنید و سپس وارد محیطی میشید که میتونید آی دی های مختلف رو ببینید و هر کدوم رو خواستید انتخاب کنید و حالشو بگیرید (البته تو بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خب حالا دوستانی که مایل هستن تو یه ساعتی باید قرار بزاریم و آی دی هامون رو هم اینجا بزاریم تا بتونیم با هم بازی کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آی دی خودم هست و الآن داخل اتاق هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farid_pc77
منتظر دوستان هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.: فرید :. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks