خیلی سخت شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیلی سخت شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خونه ی من کو؟؟؟
لول بالا بود بابابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی پیچیده کردن
باگ خیلی داره
من دیگه بی خیالش شدم
:My Nickname®ângê®
کاربر شهرسختافزار
من خونه دارم ولی کار نمی کنه !
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.. همونطور که شما زودتر از من گفتید ورژن یک اومده! امیدوارم بزودی یه آموزشی ازش تهیه بشه که بتونم اینجا هم قرار بدمش. فعلا هر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم
ضمنا این آدرس رو داشته باشید به درد میخوره!!!
green_waves (17-10-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب دوستان، همونطور که میدونید نروژ خیلی کشورهای دور و بر خودش، مثل روسیه و بعضی از کشورهای حوزه ی اسکاندیناوری رو تو ورژن بتا گرفته بود. و احتمالا این رو هم میدونید که فنلاند (که یکی از کشورهای تسخیر شده توسط نروژ هست) با اومدن ورژن یک دست به شورش زده و یک جنگ استقامت راه انداخته.
من پس از مشورت کردن با تنی چند از بزرگان ایریپابلیک (!) دقایقی قبل عازم فنلاند شدم و برای نیروهای جدایی طلب جنگیدم. دوست دارم شما رو هم در جریان این تجربه ام بزارم، بلکه براتون مفید باشه.
خوب، همونطور که از من بهتر میدونید، برای آزاد سازی یک منطقه باید دیواری که 10000 به اصطلاح heal point داره رو خراب کرد. و این کار با وارد آوردن دمیج های کوچیک در دفعات زیاد امکان پذیره. البته طرف مدافع هم بیکار نمیشینه و میتونه دیوار رو ترمیم کنه.
میزان خرابی که به دیوار میشه اعمال کرد به ولنس، اسلحه، مهارت نظامی و همه ی چیزایی که تو ورژن قبلی بود بستگی داره... که یه مورد اضافه شده. و اون هم سوالاتیه که قبل از جنگ از شما پرسیده میشه. سه سوال در مورد کشوری که جنگ توش رخ میده، و دو سوال رندوم از سراسر دنیا، مجموعا 5 سوال که دوتاش میتونه سوپرشات باشه که من دقیق نمیدونم چیه!! فقط میدونم بعضی سوالها سوپرشات هستن که وقتی درست جواب میدید یه درصدی به دمیج اضافه میکنن.
من 4 بار جنگیدم:
بار اول: سه سوال پاسخ صحیح با یک سوپرشات! که تونستم با ولنس 95 و مهارت نظامی 5 ای که داشتم، 26 دمیج به دیوار وارد کنم.
بار دوم، دقیقا مثل بار اول! سه سوال صحیح با یک سوپر شات، ولی به خاطر ولنس کمترم (75) فقط 22 دمیج به دیوار دادم.
بار سوم فقط یک سوال صحیح بدون سوپرشات، که باعث شد 18 دمیج وارد کنم. و مقدار زیادی از ولنسم کم شد.
بار چهارم، به واسطه ی رفتن به بیمارستان تونستم بجنگم! چون ولنسم زیر 40 بود و قادر نبودم مبارزه کنم به بیمارستان رفتم و ولنسم به 70 رسید (ولنسم 30 بود و استانeastern finland که من توش هستم بیمارستان کوالیتی 4 داره) و خلاصه تونستم یبار دیگه بجنگم! ولی متاسفانه هیچ سوالی رو دست جواب ندادم! و با 16 دمیجی که وارد کردم، ولنسم به 35 رسید و دیگه قادر به مبارزه نیستم!!
نکته اینه که من همیشه سوالها رو شانسی جواب میدم!! با اینکه انگلیسیم خدا رو شکر بد نیست... ولی معلومات تاریخی و سیاسی و جغرافیاییم بشدت ضعیفه... فقط یک سوال تقریبا شانسی نبود که پرسیده بود عمر ریاست جمهوری تو فنلاند چقده... که من چون ایران 4 سال بود، زدم 4 سال!!
این بود داستان جبهه رفتن من!! امیدوارم آموزنده بوده باشه!! ضمنا، هیچ پولی هم ندارم برای ولنس خریدن... فقط یکمی ریال دارم! اگه کسی پایه هست بگه بهش پول بدم گیفت بخره یکمی هیلم رو ببرم بالا!!!!!!!!! دستش هم درد نکنه...
کاربر شهرسختافزار
من هم erepublik را ترک کردم
|
|
کاربر شهرسختافزار
چرا آخه؟ تازه بازی داره جالب میشه...
دیگه شما که بهتر میدونی... الآن گونها ریختن تو ایران، میخوان ایران رو بگیرن... ما باید الآن به شدت شروع کنیم به جذب نیرو... نه اینکه بازی رو ترک کنیم. اینجوری خیلی بد میشه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ورژن جدید erepublik بشدت اذیت می کنه مخصوصا تو حوضه کار
Musketeer™ Pro (21-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks