shadow of fear (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
نه آقا چه ناراحتی، خیلی هم خوشحال میشم... اصلا شماها این قضیه رو راه بندازید، من قول میدم یه حرکتایی بزنم که همتون این شکلی بشید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
حالا خوب نه اینجوری، ولی خوب من یک کمی وضعم خوبه و چون من نمی خوام کمپانی بزنم و حذب بسازم و اینا خوب بهترین کاری که میتونم با پولم بکنم اینه که به دیگران کمک کنم. نه فقط شما، بلکه هر کسی کمک خواست من صد در صد در خدمتم. دیگه شما که رو سر ما جا داری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!
پس چی؟!!!!! بچه های ما قوین هستن داداش!!بابا بروبچ خیلی مشتاق هستن
دمتون گرم هیچ تاپیکی رو انقدر گرم و مشتاق ندیده بودم
اومدیم یه دعوتنامه بفرستیم رو هوا زدنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shadow of fear (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
بابا این بازی تجارت نیست که اینقدر گولد گولد می کنید
من 5 تا گولد دارم اگر می خواین تقدیم کنم
کاربر شهرسختافزار
یک سوال دیگه هم داشتم با این وضعیت ولنس من روی 76 با غذای درجه 4 هم ثابت خواهد ماند
چه جوری می تونم ولنسم را بالا ببرم ؟
کاربر شهرسختافزار
داداش حتما شما توی کارخونه کوالیتی 3 شرکت می کنی و هر روز تمرین نظامی هم می کنی که 4 تا هلثی که با غذا خوردن پر میشه رو در روز مصرف می کنی.چنتا راه برای پر کردنش داری:
1)آیدیتو قرار بدی تا برات گیفت بفرستیم
2)بری جعبه ی ولنس بخری که 10 تا هلث میشه و 2 گلد پولشه
3)خونه بخری که کوالیتی هر خونه به همون اندازه هلث در روز بهت میده(q1=1 , q2=2 ,....)
بهترین راه همون گیفت هست تا جایی هم که می تونی جعبه ی ولنس نخر چون پولی که براش میدی از چرخه ی بازی خارج میشه و میره تو جیب ادمین ولی با گیفت خریدن به بازار ایران کمک می کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین شما یوزرت رو توی بازی بزار من برات گیفت می فرستم برای یوزر masjid هم پی ام بزن و بگو هلث رو برات پر کنه(گیفت صلواتی)شما هم به مسجد کمک کن تا به دوستای تازه وارد کمک کنه.
آقا این چه وضعشه؟؟؟برای من job اومده 12 ریال!روم نمیشه به مدیر فعلی کارخونمون بگم حقوقم رو زیاد کنه(الان 9 ریال می گیرم)
green_waves (15-09-08)
کاربر شهرسختافزار
چرا عزیز، بازی یکی از پایه های اصلیش اقتصاده. خیلی هم مهمه. ضمنا پولت رو نگه دار مطمئن باش لازمت میشه.بابا این بازی تجارت نیست که اینقدر گولد گولد می کنید
من 5 تا گولد دارم اگر می خواین تقدیم کنم
اینجوری:یک سوال دیگه هم داشتم با این وضعیت ولنس من روی 76 با غذای درجه 4 هم ثابت خواهد ماند
چه جوری می تونم ولنسم را بالا ببرم ؟
ضمنا من دست کم بیست بار اعلام کردم کسی چیزی خواست من در بست چاکرش هم هستم. نگفتم؟ شما فقط کافیه لب تر کنیداداش حتما شما توی کارخونه کوالیتی 3 شرکت می کنی و هر روز تمرین نظامی هم می کنی که 4 تا هلثی که با غذا خوردن پر میشه رو در روز مصرف می کنی.چنتا راه برای پر کردنش داری:
1)آیدیتو قرار بدی تا برات گیفت بفرستیم
2)بری جعبه ی ولنس بخری که 10 تا هلث میشه و 2 گلد پولشه
3)خونه بخری که کوالیتی هر خونه به همون اندازه هلث در روز بهت میده(q1=1 , q2=2 ,....)
بهترین راه همون گیفت هست تا جایی هم که می تونی جعبه ی ولنس نخر چون پولی که براش میدی از چرخه ی بازی خارج میشه و میره تو جیب ادمین ولی با گیفت خریدن به بازار ایران کمک می کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین شما یوزرت رو توی بازی بزار من برات گیفت می فرستم برای یوزر masjid هم پی ام بزن و بگو هلث رو برات پر کنه(گیفت صلواتی)شما هم به مسجد کمک کن تا به دوستای تازه وارد کمک کنه.
سر دو راهی میشینمآقا این چه وضعشه؟؟؟برای من job اومده 12 ریال!روم نمیشه به مدیر فعلی کارخونمون بگم حقوقم رو زیاد کنه(الان 9 ریال می گیرم)
خودمو تنها میبینم
دونه دونه اشکای حسرت
که از سینه میره میشمرم!
green_waves (15-09-08)
کاربر شهرسختافزار
محمد جان دستت درد نکنه ولنس من 5 تا بالا رفت نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا شرمنده دیگه، تو بازار آفریقا بیشتر از این گیفت وجود نداشت!! 5 تا گیفت کوالیتی 1 و دیگر هیچ!! هر چی تو غذا و اسلحه و بلیط خوبه اینجا، تو گیفت ضعیفه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال، الآن چک کردم سه تا کوالیتی 1 دیگه موجود بود خریدم میفرستم برات
آقا من یه دو هفته نیستم، هر کاری دارید لطفا تا بعد از ظهر بگید تا انجام بدم براتون، تقریبا یه 5 گلد میتونم بفرستم براتون، لطفا هر کسی چیزی میخواد بگه، من بعد از ظهر میآم چک میکنم و انجامش میدم. تا دو هفته من فقط روزی یک دقیقه میتونم بیام و کار و تمرین کنم و برم.
پس یادتون نره تا بعد از ظهر
خیلی چاکریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باز هم از شما تشکر می کنم من دیگه روم نمیشه که بیام اینجا شما من را خیلی شرمنده کرده اید
کاربر شهرسختافزار
کجا عزیز؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو نباشی من اینجا دق میکنم حالا نمیشه یه دقیقه هم بیای اینجا؟
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
کاربر شهرسختافزار
man mikham ye id jadid besazam moshkeli ke nist???!!!
ama emkan dare banam konan chikar konam in account ro bendazam satle ashghal
lol:))
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks