چه حالی کردم!!
حیف 100 هزار تماشاگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
حواشي بازي ايران و عربستان در حضور احمدي نژاد به نقل از حاضران در ورزشگاه
ورزشگاه آزادی در تهران دیروز اوضاع خیلی وخیمی داشت. مسابقه ایران و عربستان در یک جو پر تنش برگزار شد. جمعیت خیلی بیشتر از صدهزار تن بود و مردم روی پله ها هم نشسته بودند. در نیمه ی نخست ایران حدود 4- 5 موقعیت گل داشت که همه از دست رفت و هیچ کدام گل نشد.
8 دقیقه ی آخر نیمه ی اول احمدی نژاد وارد ورزشگاه شد. از چهار طرف او را تشويق(هو) کردند. چند بار احمدی نژاد بلند شد که به حساب خودش به ابراز احساسات مردم پاسخ دهد و دست تکان داد که مردم بدتر او راتشويق(هو) کردند. این وضع ادامه داشت تا اینکه مسعود شجاعی یک گل برای ایران زد و مردم سرشان به تشویق بازیکنان ایران گرم شد .
در فاصله کمی بعد از گل ایران، عربستان دو گل به ایران زد و تیم ایران در میان بهت و خشم مردم به عربستان باخت. از جمعیت صد هزار نفری حدود 40 هزار نفر با وجود اینکه مامورهای نیروی انتظامی در همه جای جایگاه های تماشاگرها ایستاده بودند یک صدا داد می زدن (البت صداي تلوزيوني استاديوم بعد از گل عربستان قطع ميشود) : "جادوگر بد قدم" که منظورشان احمدی نژاد بود! و بعد شعار علیه "علی دایی" شروع شد و اینکه چرا بازیکن های خوب رو دعوت نکرده بود و فقط آنهائی را که گوش به فرمان هستند به تیم دعوت می شوند؟
همه داد می زدند که چرا علی کریمی را فقط به خاطر اینکه یک انتقاد کوچک کرده از تیم حذف کرده اند؟
کار به اینجا ختم نشد و بعد از مدتی چند نارنجک دست ساز وسط زمین پرتاب شد!
ظاهرا علی آبادی که رئیس فدراسیون ورزش است قبلا شغل رنگ فروشی داشته و عده ای از گوشه و کنار فریاد می زدند: "علی آبادی فوتبال چیه؟ رنگ فروشی بهتره"
بیرون از ورزشگاه مردم دو گانه بودند. بعضی ها ناراحت از اینکه تیم ایران باخته است. بعضی ها خوشحال از اینکه فدراسیون احمدی نژاد باز هم افتضاح به بار آورد.
Armin-N (29-03-09)
SSA Super V.I.P
از باخت ایران یه جورایی خوشحال شدم ، چون مربی تیم ملی علی داییه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
درگيري فيزيكي كعبي، رحمتي و رضايي با هواداران معترض
در حالي كه پس از پايان ديدار تيمهاي فوتبال ايران و عربستان عدهاي از بازيكنان تيم ملي ايران در تونل جنوبي ورزشگاه مستقر شده بودند و منتظر حضور ساير بازيكنان براي بازگشت به هتل بودند، برخي از تماشاگران معترض كه ظاهرا به شدت از باخت تيم ملي فوتبال به عربستان عصباني بودند با نزديك شدن به بازيكنان و فحاشي ركيك به بازيكنان تيم ملي زمينه ايجاد يك درگيري تمام عيار را فراهم كردند.
بر اساس اين گزارش؛ پس از فحاشي تماشاگران مهدي رحمتي، حسين كعبي و غلامرضا رضايي به شدت با اين هواداران درگير شدند به گونهاي كه در اين درگيري برخوردهاي شديد فيزيكي نيز در بين طرفين دعوي ايجاد شد!
نيروي انتظامي مستقر در ورزشگاه نيز از نزديك شاهد اين درگيري بودند ولي تماشاگران معترضي كه باعث شروع اين درگيري شده بودند به سرعت محل استاديوم آزادي را ترك كردند.
روته مولر دستيار و مشاور تيم ملي فوتبال ايران نيز با تعجب و شگفتي فراواني صحنه درگيري را نظاره كرد، اين در حالي بود كه علي دايي نيز در اتوبوس حامل تيم ملي حضور داشت و هيچ اقدامي در خصوص اين درگيري انجام نداد.
ايسنا
Armin-N (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
چگونه علي دايي سرمربي تيم ملي شد؟
به گزارش كمياب نيوز ،با گذشت يكسال از انتخاب علي دايي به سرمربيگري تيم ملي، مهدي تاج آنچه را كه آن روزها اتفاق افتاده بود به كلي از ياد برده است.
او در واكنش به آخرين مصاحبه افشين قطبي و ادعاي اين مربي در اين باره كه دايي با لابي سرمربي تيم ملي شده ، گفته است:« من تماسي با قطبي نگرفتم. اينكه گفته ميشود علي دايي با لابي سرمربي تيم ملي شده را قويا تكذيب ميكنم. هيچ سفارشي براي سرمربيگري دايي به ما نشده بود. فقط 10-20 روز قبل از اينكه ايشان سرمربي تيم ملي شدند با دايي تماس گرفتم و شرايطش را جويا شدم آن هم در حالي كه او در تمرين تيم سايپا مشغول به كار بود.»
البته تنها رجوع به آرشيو نشريات يكسال قبل بخوبي نشان مي دهد ، مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال پس از اين مدت 12 ماهه اتفاقات آن روزها را از ياد برده است.
يازدهم اسفندماه سال 1386 افشين قطبي پس از اينكه برنامه هايش از سوي فدراسيون براي هدايت تيم ملي تائيد شد ، به سازمان تربيت بدني برده شد تا محمد علي آبادي رئيس سازمان ورزش در حضور كفاشيان و تاج ، به اين انتخاب رسميت بخشد اما متولي دولتي ورزش كه رئيس معنوي فدراسيون فوتبال هم هست از اين كار سر باز زد و حاضر نشد مهمانان ناخوانده را به حضور بپذيرد؛« آنها بي برنامه آمده بودند تا سازمان را در كار انجام شده قرار بدهند و مهندس كه جلسه داشت ، گفت آنها را نمي بيند براي همين به ديدار كيومرث هاشمي رفتند و آنجا هم معاون سازمان گفت هر كس را فدراسيون انتخاب كند ، ما مي پذيريم.»
محمد آخوندي سخنگوي سازمان ورزش اين جمله را مي گويد.
اتفاقات آن روز شبيه به چيزي است كه آخوندي مي گفت با اين تفاوت كه ؛« مدام در طول جلسه هاشمي ، تاج و كفاشيان از اتاق بيرون مي رفتند و برمي گشتند انگار با هم كلنجار مي رفتند. قرار بود علي آبادي بيايد اما وقتي او نيامد ، به افشين گفتم بازي خورديم ، قرار نيست تو سرمربي تيم باشي.»
اين گفته غلامرضا احمدي سرپرست وقت پرسپوليس كه همراه او در آن نشست حضور داشت ، تشريحي كامل تر از فضاي جلسه آن روز است. البته او هم تاكيد مي كند كه كفاشيان و تاج وعده دادند كه انتخاب افشين نهايي شده است:« حتي اصرار داشتند كه افشين همراه پرسپوليس به شيراز براي بازي با مقاومت نرود اما او به اصرار ما آمد شيراز.»
همان شب مهدي تاج پس از ديداري نسبتا طولاني حوالي ساعت ده شب بود كه با دوست خبرنگارش تماس گرفت و دقيقا با ادا اين جمله آن هم با لهجه غليظ اصفهاني اش گفت:« رفتم تو شيكم شون و رفتن عقب. افشين قطبي رو سرمربي تيم ملي كردم» او از جلسه اي مي گفت كه در آن موفق شده بود علي آبادي را قانع به انتخاب افشين قطبي كند. او مي گفت پيش از بازي پرسپوليس و فجر اين خبر اعلام مي شود چون رئيس سازمان ورزش خواسته بود اين تصميم را با مقامات دولتي بالاتر هم چك كند .
البته ساعاتي پس از اين جلسه تاج و كفاشيان مجبور به مذاكره شبانه با علي دايي شدند. آخوندي اين ادعا را تكذيب مي كند اما منابع آگاه بسياري بر صحتش اصرار دارند؛« با رئيس جمهور كه اين تصميم را در ميان گذاشتند ، او مخالفت كرد البته احمدي نژاد با قطبي مشكلي نداشت اما از بازتاب هاي اين تصميم واهمه داشت.»
آن شب رئيس جمهور مسافر كشور عراق بود و در فرودگاه درحالي كه مهرداد بذرپاش همراهي اش مي كرد با اين استدلال كه مراجع مذهبي ممكن است به انتخاب قطبي واكنش نشان دهند مخالفتش را اعلام كرد و بذرپاش دايي را پيشنهاد كرد. دايي كه آن روزها سرمربي سايپا بود و پس از بي مهري عمومي پايان جام جهاني از سوي دستگاه ورزش بايكوت شده بود ، مي توانست دوباره ويترين بين المللي فوتبال ايران را به افتخار ورزش دولت نهم بدل كند . اين تصميم بلافاصله با موافقت مرد اول دولت روبرو شد. چون در آن زمان انتخاب مربي تيم ملي حساسيت برانگيز شده بود و مهمترين مداح حامي دولت در نامه اي با انتقاد از زمزمه هاي انتخاب قطبي براي مربيگري تيم ملي مدعي شده بود سرمربي تيم ملي بايد يك بچه مذهبي اهل هيات باشد نه اشخاصي كه معلوم نيست سالها كجا بوده اند.
اين درست نكته اي است كه قطبي در گفت و گو با بي بي سي پرشين به آن اشاره كرده:« نمي خواستند يك مربي با مليت ايراني - آمريكايي روي نيمكت تيم ملي بنشيند.»
البته در همان دوران علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال هم همان روزها در گفت و گو با ما درباره دليل گذر از قطبي و رسيدن دايي گفت:« بعضي از تصميم ها ، تصميمات ملي هستند و ما به تنهايي نمي توانيم درباره شان حكم صادر كنيم. ما نظرمان قطبي بود اما وقتي با مراجع تصميمگير مشورت كرديم ، صلاح ديديم كه دايي را برگزينيم.»
اين گفته مهر تائيدي بر صدق گفتار قطبي كه او انتخاب اول براي تيم ملي بوده است . افشين قطبي اگر چه هيچ وقت به صورت رسمي اعلام نشد كه چرا براي تيم ملي برگزيده نشده است اما تقريبا همه مي دانستند كه او به دلايل غير فوتبالي تيم ملي را از دست داده است. پيشينه نامعلوم قطبي و نام خانوادگي او نكته اي بود كه هميشه برايش حرف و حديث به همراه داشت و البته نكته مهمتر ، كه به احتمال نقش مستقيم رياست جمهوري در اين تصميم گيري قوت مي بخشيد ، ديدار او و محمود احمدي نژاد بود كه در آن ديدار ، رئيس جمهور از قطبي دلجويي كرد و به او گفت:« موفقيت تو در پرسپوليس مثل موفقيت تيم ملي است. »
اين ملاقات در حاشيه مراسم پدران سرزمين من ، يادواره شهداي اقليت مذهبي بود كه حبيب كاشاني مدير وقت پرسپوليس مجري برگزاري اش بود. احمدي سرپرست پرسپوليس در اين باره مي گويد:« البته من نمي دانم كه حتما اين ديدار برنامه ريزي شده بود تا آقاي رئيس جمهور از افشين دلجويي كند اما حقيقت اين است كه گفته هاي رئيس جمهور تاثير زيادي در بازيابي روحيه افشين داشت. او پس از اتفاقات تيم ملي لطمه روحي بزرگي خورد و اعتماد به نفسش را از دست داده بود.»
به رغم تكذيب نايب رئيس فدراسيون فوتبال ، شواهد نشان مي دهد آنچه قطبي پس از يكسال ادعايش را مي كند ، به حقيقت نزديك است ، با اين وجود بسياري از كارشناسان فوتبال معتقدند يكي از مهمترين تصميمات دولتي در امور ورزش اصرار بر عدم انتخاب قطبي براي هدايت تيم ملي بوده است چون او توان هدايت تيمي با اين حجم توجه و اهميت را نداشت و در عوض دايي وزني بالا داشت كه به نيمكت تيم ملي با اعتبار بين المللي اش وزن مي داد.
دايي كه خود روزي قبل از انتخاب سرمربي تيم ملي گفته بود كسي روي نيمكت مي نشيند كه لابي هايش قوي تر باشد در پاسخ به ادعاي قطبي مي گيود:« الان تمام فكر و ذكر من بازي با عربستان است و اصلا اهميتي نمي دهم كه افراد مختلف چه حرفي مي زنند. اصلا هم گفته هاي شان برايم اهميتي ندارد!»
زمزمه های بز کناری دایی میاد درسته؟
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
HWBOT Crew
ساسان جان فکر نمی کنم باخت تیم ملی خوشحالی داشته باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیمی که همه روش تعصب داریم و دوست داریم همیشه ببره...!!!!
مشکل فقط علی دایی هست؟؟
2تا گل ما خوردیم...
علی دایی میومد تو زمین نمی ذاشت اون توپ ها گل بشه...؟؟ به چه سادگی که گل نخوردیم...!!!!
پس بازیکنا کجا بودن...؟؟ چی کار می کردن...؟؟ دروازه بان چی کار کرد...؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
فدراسیون فوتبال بركناری علی دایی را تكذیب كرد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، رئیس روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام كرد تا این لحظه خبری از بركناری علی دایی از سمت سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران نیست و وی فعلا به كار خود ادامه می دهد.
امیر حسین حسینی گفت: پس از شكست 1 به 2 تیم ملی فوتبال كشورمان در بازی دیروز برابر عربستان در رقابت های مقدماتی جام جهانی ، مسوولان فدراسیون و كادر فنی دیشب تشكیل جلسه دادند و مقرر شد كه كادر فنی تیم ملی همچنان به كار خود با قدرت ادامه دهد و مورد حمایت نیز قرار گیرد.
یادآوری می شود برخی خبرگزاری ها اعلام كرده بودند كه علی دایی پس از باخت برابر عربستان از سرمربیگری تیم ایران بركنار شده است.
==================
فکر کنم دوران نوه های ما دایی هنوزم باشه و رکورد دار مربی گری شده باشه تو دنیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
درسته منم تعصب دارم روی تیم ملی ، ولی وقتی یه آدم مثل علی دایی مربیش باشه من برام اصلا مهم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مشکل فقط علی دایی هست .
من نگفتم علی دایی بیاد تو زمین نزاره گل شه ، مشکلات خط دفاعی همش تقصیر علی داییه با اون سیاست های مسخره ی مربی گریش .
بازیکن ها همه خوب کار کردن ، علی دایی تیمو خوب نچیده بود + بعضی بازیکن ها که به خاطر خصومت با اونها دعوتشون نمی کنه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks