متهمان پرونده سرقت های مسلحانه از بانك های دولتی و ترور شهید قاضی مقدس و دو نفر از شهروندان تهرانی تمام اتهام های خود را پذیرفتند.
در ابتدای جلسه دادگاه دیروز ابوالقاسم صلواتی قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به حاضران در جلسه دادگاه گفت: در جلسه گذشته، اتهام هایی از جمله ترور قاضی حسن مقدس، قتل یك نگهبان بانك و قتل یكی از مشتریان بانك به متهمان پرونده - مجید و حسین كاووسی فر- تفهیم شد. متهمان نیز از خود دفاع كردند. در این جلسه، اتهام های سرقت مسلحانه از چند بانك ملی و صادرات و همچنین سرقت سه دستگاه اتومبیل به آنان تفهیم خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپس صفرخاكی، نماینده دادستان تهران، كیفرخواست علیه متهمان را قرائت كرد و گفت: اتهام محاربه و افساد فی الارض و بر هم زدن امنیت و اخلال در جامعه از سوی آنان محرز و مسلم است و متهمان از طریق ارتكاب بزه های فوق از جمله سرقت و حمل سلاح و سایر اتهام ها باعث ایجاد رعب و وحشت در جامعه شده اند.
مجید ۲۷ ساله متهم ردیف اول پرونده درباره سرقت های مسلحانه از بانك ها به قاضی دادگاه گفت: من اتهام های خود را مبنی بر ترور قاضی حسن مقدس، ۲ فقره قتل عمدی و ۴ فقره ایراد جرح عمدی، ۵ فقره سرقت مسلحانه از بانك های دولتی، ۳ فقره سرقت مسلحانه اتومبیل شخصی، یك فقره سرقت مسلحانه اسلحه از نگهبان سفارت قرقیزستان و حمل سلاح را قبول دارم.متهم پس از تشریح سرقت ها در ادامه گفت: تمام پول های سرقتی را خرج خودمان كردیم، چون نیاز به پول داشتیم.حسین متهم ردیف دوم پرونده در دفاع از اتهام های وارده به قاضی دادگاه گفت: كلیه اتهام های خود را قبول دارم، اما من محارب نیستم. فقط به طور مسلحانه به چند بانك دستبرد زدیم كه در سرقت های مسلحانه یك مشتری و یك مأمور بانك كشته شدند.وی گفت: در قتل قاضی حسن مقدس، راننده موتوسیكلت بودم و مجید او را با چند تیر زد. حكم دادگاه بزودی صادر می شود.

Bookmarks