پسر جوانی که در جریان نزاعی خونین در قهوه خانه یکی از دوستان خود را به قتل رسانده بود ۶ ساعت پس از ارتکاب جنایت دستگیر شد. ساعت ۲۳ شنبه مسوولان بیمارستان تهرانپارس در تماس با کلانتری ۱۴۴ اطلاع دادند جوان ۲۰ساله یی بر اثر اصابت ضربه چاقو به کمرش به شدت مجروح شده و به بیمارستان انتقال یافته است. پس از اعلام این گزارش بلافاصله گروهی از ماموران به محل حادثه رفتند و در تحقیقات خود دریافتند این جوان جواد نام دارد و آثار ۵۰ ضربه چاقو خوردگی قبلی روی پیکرش مشهود است. ماموران که متوجه شده بودند دو جوان موتورسوار به طرز مشکوکی در اطراف بیمارستان پرسه می زنند و منتظر شنیدن خبری از جواد هستند آنها را زیر نظر گرفتند. ساعتی بعد پزشکان اعلام کردند جوان ۲۰ ساله به خاطر شدت جراحات جان خود را از دست داده است.
با مرگ جواد ماموران دو جوان موتورسوار را تحت بازجویی قرار دادند و دریافتند مقتول زمان حادثه با دو نفر از دوستان خود به نام های حجت و جمال درگیر شده و ضربه مرگبار را حجت به مقتول وارد کرده است. در شرایطی که گذشت زمان فرصت فرار برای حجت را بیشتر می کرد بلافاصله ماموران موضوع را به بازپرس کشیک اطلاع دادند و از وی مجوز بازرسی از مکانی را که احتمال داشت قاتل فراری در آنجا پنهان شده باشد دریافت کردند. ماموران ابتدا جمال را دستگیر کردند و با بازجویی از وی متوجه شدند حجت به یک قهوه خانه رفته و در آنجا پنهان شده است. با افشای این موضوع پلیس به سرعت راهی قهوه خانه مورد نظر شد و در حالی که کمتر از ۶ ساعت از وقوع جنایت می گذشت حجت ۱۹ساله که در پستوی قهوه خانه پنهان شده بود به دام افتاد.
متهم به قتل که با گذشت ساعاتی از دستگیر شدن هنوز از مرگ «جواد» مطلع نبود و فکر می کرد فقط او را مجروح کرده است درباره نحوه درگیری گفت؛ دو ماه قبل در جریان یک درگیری، جواد پس از کتک کاری با جوانی به نام «یوسف» اقدام به شکستن دندان های وی کرد و من نیز که شاهد این دعوا بودم با مداخله، آنها را از یکدیگر جدا کردم، اما «جواد» که از هم محلی های من بود به اقدام من اعتراض کرد و قصد انتقام گیری داشت، به طوری که در شب حادثه در حالی که با برادر صاحب کارم بعد از بازگشت از کار در کارگاه لوله کشی قصد استراحت در قهوه خانه را داشتیم، مقتول به همراه چهار تن از دوستانش جلوی در قهوه خانه آمد و از من خواست که با او بیرون بیایم، اما من درخواست او را نپذیرفتم و از او خواستم که حرفش را همانجا بزند. متهم که روی مچ دست راستش عبارت «کو رفیق؟» را خالکوبی کرده است ادامه داد؛ در این حال جواد به محض ورود به قهوه خانه، دوستم را زیر مشت و لگد خود گرفت و من که مطمئن بودم اگر از در قهوه خانه بیرون بیایم، از سوی این افراد مورد ضرب و جرح قرار می گیرم، در حالی که به شدت وحشت زده بودم، از پشت با چاقو به او ضرباتی وارد کردم و بلافاصله از محل متواری شدم.
همچنین رئیس دایره تجسس کلانتری ۱۴۴ «جوادیه» تهرانپارس درباره محل ارتکاب جنایت گفت؛ این محل، قهوه خانه یی واقع در زیرزمین یک خانه مسکونی است و هیچ آثار خارجی از وجود چنین قهوه خانه یی وجود ندارد، به طوری که قهوه خانه به پاتوقی برای جوانان خلافکار بدل شده بود و با دستور مقام قضایی این قهوه خانه نیز از سوی نیروی انتظامی پلمب شد.
منبع : آفتاب