6 شرور که با کمين در اطراف مدارس دخترانه و پس از فريب دانش آموزان ، آنها را مورد آزار و اذيت قرار مي دادند و با تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، آنها را تهديد مي کردند، در يک عمليات ويژه از سوي پليس آگاهي دستگير شدند.
داديار سليماني روز گذشته با اشاره به اين خبر به خبرنگار ما گفت: چندي پيش دختر نوجواني با مراجعه به ماموران انتظامي در شرق تهران ، با ارائه شکايتي عنوان کرد: از چندي پيش جواني به هويت سعيد با قرار گرفتن در راه مدرسه ، به من ابراز علاقه مي کرد و يک روز او از من خواست تا به اتفاق به نزد مادرش برويم تا او مرا به خانواده اش معرفي کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دختر شاکي افزود: پس از آن همراه سعيد عازم خانه اش شدم ، در اين محل او به اتفاق 4 نفر از دوستانش به من حمله ور شد و پس از آزار و اذيت و تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، مرا تهديد کردند در صورتي که بخواهم عليه آنها شکايت کنم ، فيلمهاي تهيه شده را در مدرسه و محل سکونتم پخش خواهند کرد.
دختر نوجوان در ادامه گفت: پس از چند روز سعيد و دوستانش با قرار گرفتن در سر راه مدرسه ، از من خواستند تا با اغفال دوستان هم مدرسه اي ، آنها را به دام کشيده و با اعضاي باند آشنا کنم.
اولين دستگيري
داديار جنايي تهران افزود: پس از اين شکايت ، ماموران در اولين اقدام ، سعيد را دستگير و او را براي ادامه تحقيقات به دادسراي جنايي تهران منتقل کردند.
سليماني اضافه کرد: با تحقيق از سعيد، معلوم شد وي به اتفاق 5نفر از دوستانش پس از پرسه زدن در اطراف مدارس دخترانه در شرق تهران ، آنها را به بهانه مختلف ، از جمله خواستگاري ، به مخفيگاه خود کشانده و سپس به صورت دسته جمعي مورد تعرض قرار مي دهند.
ردپاي يک دختر
داديار سليماني تصريح کرد: با صدور دستور قضايي مبني بر تحقيق از متهم ، مشخص شد يک دختر دانش آموز در فريب دوستان هم مدرسه اي خود نقش دارد که بلافاصله دستور دستگيري اين دختر نيز صادر شد و ماموران او را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
اين دختر در تحقيقات عنوان کرد وي اولين قرباني اعضاي اين باند است و پس از فريب از سوي متهمان ، براي پيشگيري از انتشار تصاوير غيراخلاقي که از او تهيه شده است ، ناخواسته اقدام به همکاري با اعضاي باند کرده است.
دستگيري 4 عضو باند
سليماني در ادامه افزود: پس از ثبت اين اظهارات ، ماموران در مرحله بعد 4 عضو ديگر اين باند را يکي پس از ديگري شناسايي و آنها را دستگير کردند و در بررسي تلفن همراه آنها ، تصاوير غيراخلاقي مربوط به متهمان آشکار شد.
داديار جنايي تاکيد کرد: در حال حاضر يکي از اعضاي باند که عملکرد مجرمانه اش بيش از ساير متهمان است ، متواري است و تلاش براي دستگيري وي ادامه دارد.
هشدار
داديار جنايي با هشدار به خانواده ها و دانش آموزان ، از آنها خواست از اعتماد به افراد غريبه که بعضا در پوشش خواستگار و ابراز علاقه ، قصد سودجويي دارند، جدا خودداري کنند و در صورت بروز مشکل ، بدون واهمه از تهديدهاي افراد شرور و مجرم ، با مراجعه به دادسرا و يا ماموران انتظامي ، موضوع را اطلاع دهند.
منبع ( جام جم)

Bookmarks