۶/۵ميليارد ريال صرف توزيع شير در مدارس استان سمنان شد سمنان ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۰۹/۲۸
داخلي. اجتماعي. مدارس. تغذيه. شير.
معاون توسعه و برنامهريزي سازمان آموزش و پرورش استان سمنان اعلام كرد:
براي تغذيه رايگان دانشآموزان مدارس اين استان با شير شش ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.
"رجبعلي اصلاحي" روز دوشنبه در همايش معاونان و مسوولان تداركات تغذيه مدارس سمنان،گرمسار و سرخه افزود: بيش از ۸۰هزار دانشآموز مدارسابتدايي ، شبانهروزيهاي مناطق محروم و مدارس راهنمايي دخترانه و نوآموزان مهدهاي كودك تحت پوشش سازمانهاي آموزش و پرورش و بهزيستي اين استان سه بار در هفته شير رايگان دريافت ميكنند.
به گفته وي ، در مدارس مناطق محروم چهار بار در هفته شير رايگان بين دانشآموزان توزيع ميشود.
وي گفت : دو كارخانه در اين استان و يك كارخانه در اراك تهيه و توزيع پاكتهاي ۲۰۰ميليليتري شير مدارس اين استان را برعهده دارند.
وي افزود : در استان سمنان قيمت هر پاكت شير پاستوريزه مدارس يكهزار ريال و شير استريليزه يك هزار و ۴۲ريال است.
كارشناس مسوول بهداشت مدارس استان سمنان نيز در اين همايش از مديران مدارس خواست نظارت مستمري بر بهداشت و كيفيت شيرهاي توزيعي داشته باشند.
دكتر"ميرمحمدعلي علوي" افزود: با همكاري دانشگاه علوم پزشكي سمنان شير توزيعي در مدارس اين استان بين يك تا سه بار در هفته از نظر كيفيت و آلودگي ميكروبي آزمايش ميشوند.
وي متذكر شد : در صورتي كه سه بار آزمايش آلودگي ميكروبي شير كارخانهاي مثبت باشد قرارداد آموزش و پرورش با آن كارخانه فسخ ميشود.
در اين گردهمايي مسايل و مشكلات توزيع شير در مدارس استان سمنان بررسي شد.







Bookmarks