bahare (19-02-08)
وقتي به دنيا آمدم با چشماني اشكبار آمدم به گريه ام خنده ها كردند خنده ي تلخ آن ها از گريه ي من غم انگيزتر بود زندگي را با گريه آغاز كردم
انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
مي خواستم زندگي كنم در را بستند،مي خواستم ستايش كنم گفتند خطر ناك است،مي خواستم گريه كنم ،گفتند بهانه است،مي خواستم بخندم گفتند ديوانه است،به راستي سخن گفتم گفتند بيهوده است پس فرياد كشيدم..........زندگي را نگه داريد مي خواهم پياده شوم
من به این مهر سکوت ؛ من به این تاریکی ؛ من به ما ؛ من به فرسودگی ذهن خودم
معترضم که چرا ...........
شوق آغاز مرا
و منی چون من را ز خودم دزدیدند
به کجا بر گردم ؟
حق برگشتن را زتنم دزدیدند
قطعهاي از شاهكار ادبي یک ترک : شب بود و خورشيد به روشني ميدرخشيد، پيرمردي جوان، يكه و تنها با خانوادهاش در سكوت گوشخراش خيابان قدمزنان ايستاده بود
bahare (19-02-08)
اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است
چقدر دوست داشتم یك نفر از من می پرسید چرا نگاه هایت انقدر غمگین است ؟ چرا لبخندهایت انقدر بی رنگ است ؟ اما افسوس ... هیچ كس نبود همیشه من بودم و من و تنهایی پر از خاطره . اری با تو هستم .. با تویی
زندگی سر گذشت در گذشت آرزوهاست
تنها راه تغيير عادتها، تكرار رفتارهاي تازه است.
روی هر شانه سری تکیه کند وقت وداع .... سر ما وقت وداع بر سر دیوار دل است
ازش پرسيدم تو به خاطر چي زنده هستي؟ در حالي که اشک تو چشماش جمع شده بود گفت : به خاطرکسي که به خاطرهيچ زندست...
bahare (19-02-08)
آدما نمیتونن تغییر نكنن ، رابطه ها نمیتونن عوض نشن ، دنیا نمیتونه ثابت بمونه ، ولی یه دوست میتونه تا ابد یه دوست باشه . . .
دوستان را ياد كردن عار نيست ، يك اس ام اس كمتر از ديدار نيست . دوستان را دوستي كن در حيات ، بعد مردن دوستي در كار نيست . . .
هرگز اخم نكن چون ممكنه یكی با لبخند تو زنده باشه
همیشه ابرها گریه میكنن ولی همه عاشق ستاره ها میشن . دل ابرها پره . یادت باشه چشمك ستاره ها ، ابرها رو از یادت نبره .
میدونی معنی Miss Call چیه ؟ Miss یعنی دلتنگی و Call یعنی صدا زدن . پس هر وقت Miss Call زدم ، بدون میخوام صدات بزنم و بگم دلم برات خیلی تنگ شده !*****************************************************************وقتی دلت تنگ شد ، وقتی چشات تر شد ، وقتی دیگه نبود كسی ، امید یا یه هم نفسی ، بدون كه اینجا یكی هست ، كه تو براش هم كسی . . .
********************************سلام . . . . . . ببخشین این موقع مزاحم شدم . . . . . . . یه سوال ازتون داشتم . . . . . . . من اگه بخوام قربونتون برم باید از كدوم طرف برم ؟
آهنگ خوش سه تار تقديم تو باد ، آرايش گلهاي بهار تقديم تو باد . گويند كه عشق هديه پاك خداست ، اين هديه هزار بار تقديم تو باد .
ما غم زده شهر خرابيم ، گر مي نخوريم خانه خرابيم ، ما ز كسي كينه نداريم ، يك شهر پر از دشمن و يك دوست مثل تو داريم .
**************************دوستي شوخي سرد آدماست ، بازي شيرين گرگم به هواست ، واسه كشتن غرور من و تو ، دوستي توطئه ثانيه هاست .*************************زمان به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست ، بوسيدن قول ماندن نيست و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست . . .**************************دوصت دارم اونم با ص صابوني تا همه تو كفش بمونن . . .
در بازي دل نگاه من مست تو بود ، هر برگ دلم شكسته پا بسته تو بود . من شاه دلم را به زمين انداختم ، اما چه كنم كه تك دل دست تو بود .*********************************گر كششي بين ماست ، اين كشش قلب ماست . قلب تو گر آهن است ، قلب من آهنرباست .*****************************از برگ گل ناز ک تري از هر چه گويم بهتري ، بسيار خوبان ديده ام اما تو چيز ديگري************************************************************دو تا آدم برفي در دو طرف رودخانه اي با ديدن هم ، عاشق هم ميشن . اما رودخونه بينشون مانع شده بود . تصميم ميگيرن از عشق همديگه آب بشن و تو رودخونه بريزن تا شايد تو رودخونه به هم برسن
آنگاه كه ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت احساس ميكني ، به خاطر بياور كه زيبايي شهاب ها از شكستن قلب ستاره هاست
|
|
يه تكه بلور از جنس حضور ، يه ياس سپيد به رنگ اميد ، با هر چه صفاست از سوي خداست ، كز جانب من تقديم شماست
هر روز ما دريافتي هاي موبايلمون رو باز ميكنيم و پيامهايي رو كه دوستانمو برامون فرستادن ميخونيم ، اما چند بار قرآن رو باز ميكنيم تا پيامهايي رو كه خدا فرستاده بخونيم ؟
به غصه ها سنگ بزن ، تو صورتش رنگ بزن ، هر وقت دلت تنگ ميشه ، فقط به من زنگ بزن
زمستان بهانه است ، برف از آسمان خسته شده . پاييز بهانه است برگ از درخت سير شده . اس ام اس بهانه است دلم برات تنگ شده
بلبلان را آرزويي جز گل و گلزار نيست ، دوستان را لذتي جز لذت ديدار نيست*********************************
گره هاي عشق: از يك سري حلقه هاي در هم تنيده و بافته شـده تشكـيـل يـــافته اند. اين حلقه ها آغاز و پاياني ندارند و نماد عشق جاوداني و پايدار است.
اسمتو ببخش به لبهام بي تو خاليه نفسهام قد بکش رو باور من زير سايه بون دستام
یاد گرفتم که :۱. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. ٢. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . ۳. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .۴. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم
یک همیشه یک است . شاید در تمام عمرش نتواند بیشتر از یک عدد باشد اما بعضی اوقات می تواند خیلی باشد . یک نگاه . یک سرنوشت . یک خاطره . یک دوست
اگر مي خواهي خوشبخت باشي براي خوشبختي ديگران بكوش زيرا آن شادي كه ما به ديگران مي دهيم به دل ما بر مي گردد**********************************************************اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟ من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه متنفرم
هيچ وقت به کسي عادت نکن چون فکر مي کني عادت يعني عشق و اين بزرگترين بي حرمتي به عشقه
همه ي مداد رنگي ها مشغول بودند...به جز مداد سفيد...هيچ كسي به او كار نمي داد...همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...يك شب كه مداد رنگي ها...توي سياهي كاغذ گم شده بودند...مداد سفيد تا صبح كار كرد...ماه كشيد...مهتاب كشيد...و آنقدر ستاره كشيد كه كوچك وكوچك و كوچك تر شد...صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او...با هيچ رنگي پر نشد***********************زندگي باراني است كه سراسيمه كدورتها را مي شويد و پيامش پاكي است زندگي دشت وسيعي است كه عشق سالهاست در آن سايه نرم شقايق ها را مي شمرد***************************مهم نيست که او مال تو باشد اگر مي داني در اين جهان كسي هست كه با ديدنش رنگ رخسارت تغيير مي كند و صداي قلبت آبرويت را به تاراج ميبرد ، مهم نيست كه او مال تو باشد ، مهم اين است كه فقط باشد زندگي كند لذّت ببرد ونفس بکشد***************************آنقدر از زندگي دلگيرم كه روز مرگه خود را جشن مي گيرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks