هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند
هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند
من امضا ندارم. مي تونم انگوشت بزنم؟
Fog (08-12-07)
اگر دنیا پر از عاشق نباشه تو این دنیا دل صادق نباشه همون بهتر که این دنیا نباشه زمین و اسمون یکجا فنا شه
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fog (08-12-07)
عشق، نردبانی است كه ما را از خود بالا می كشد. عشق، همان فعل انفعالی است كه در برابر گل سرخ به ما دست می دهد. عشق، عزرائیل زیبایی است كه رسید، جسم ما رامی گیرد و قبض روح راامضا می كند عشق، اولین آهی است كه در آیینه كشیده ایم. عشق، اولین حقوق ما از باجه معرفت است. عشق،خرید وفروش با پای عاشق و معشوق است.
|
قلب من يک جاده تاريک بود / با تو قلبم کلبه پيوند شد / اشک هايم مثل نيلوفر شکفت / حاصلش يک اسمان پيوند شد
زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته ست ، گر در آن دوست نباشد همه درها بسته است
************************************************** *********************************
من از نازت خریدارم نهایت قیمتش جانم ، تو هم ای نازنین یارم به لبخندی بکن شادم
************************************************** *********************************
آنقدر تو زندان دلت شلوغ ميکنم تا منو انفرادي تو قلبت راه بدي
به تو سپرده بودمش، به هزار و یک امید و امروز برای هزار و یکمین بار دلمو میبرم تا شکستگیشو گچ بگیرم.
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 18-02-08 انجام شده است
من تو شدم تو من شدی ، من تن شدم تو جان شدی ، تا كس نگويد بعد از اين من ديگرم تو ديگری ، آفاق ها گرديده ام ، بر مهرشان ورزيده ام ، بسيار خوبان ديده ام ، اما تو چيز ديگری
پيری آن نيست كه بر سر بزند موی سفيد ، هر جوانی كه به دل عشق ندارد پير است .
ما كه گفتيم مال ياريم ، غير دل چيزی نداريم ، بی شما خزون سرديم ، با شما عند بهاريم
************************************************** *
مناشک را به خاطر گرميش ، ناله را به خاطر نوايش ، دنيا را به خاطر خدايش و تو را به خاطر قلب
مهربانت ، عاشقانه دوست دارم .
گر چه از دوریه این فاصله ها مأیوسم
از همین فاصله ی دور تو را میبوسم
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 18-02-08 انجام شده است
بين گل ها تو گل سرسبدی ، چه كسی گفته عزيزم تو بديی ، تو به خوبی همه جا شهره شدی ، ليلی نيست پيشت عددی
کاشکی دنیا واسه یک شب مال من بود...
اون وقت با خوشحالی از دنیام پرتت می کردم بیرون!
من صفرم (0) ، تو دو (2)
با تو بيستم بي تو نيستم !
يه روز مادرم منو نفرين كردو گفت الهي درد بي درمون بگيري
نفرينش گرفتو من عاشق شدم !
طعنه بر خاريي من اي گل بي خار مزن
من به پاي تو نشستم كه چنين خار شدم...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks