bahare (20-02-08)
زندگی با همه وسعت خویش محمل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیست زندگی رفتن و راهی شدن است زندگی جنبش راهی شدن است. از سر آغاز وجود تا بدانجا که خدا می داند*********************عشق گنج است و سخاوت گنج ياب************************نگاهم كردپنداشتم دوستم داردنگاهم كرددرنگاهش بوي عشق را خواندم نكاهم كرددل به اوباختم نگاهم كردزندگي را به او دادم ولي بعدهافهميدم فقط نگاهم كرد************************دنيا مثل بازي گل يا پوچ ميمونه: با تو گل بي تو پوچ**************************گرمي دست هايت چيست که دستهايم آنها را ميطلبد ؟ در آينه چشمهايم بنگر چه ميبيني؟ آيا ميبيني که تو را ميبيند؟ صداي طپش قلبم را ميشنوي که فرياد ميزند دوستت دارم؟ دوست ندارم که بگويم دوستت دارم. دوست دارم که بداني دوستت دارم!
bahare (20-02-08)
چقدر زمونه بي وفاست نمي دونم خدا كجاست يكي بياد بهم بگه كجاي كارم اشتباست گاهي مي خوام داد بكشم اما صدام در نمياد بگم آخه خدا چرا دنيا به آخر نمي ياد********************. شاعر نشدي وگر نه مي فهميدي ... پاييز بهاريست که عاشق شده است***********************ميدوني لذت زير بارون قدم زدن چيه؟اينكه كسي اشكاتو نمي بينه*********************************************مي دوني چرا رنگ غروب سرخه ؟ جون خورشيد وقتي مي بينه من و تو همديگرو دوست داريم اتيش مي گيره
وقتی می خوای بشیینی بای هفتسین از خدا بخواه که هیچ دلی نباشه غمگی*********************ايستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است************************مي نويسم (( د ي د ار )) تو اگر بي من و دلتنگ مني ... يك به يك فاصله ها را بردار
عشق ماندگار هرگز بر جاذبه ي جسماني ميان شما و معشوق که همواره در حال تغيير است متکي نيست .عشق واقعي از روح شما نشات مي گيرد. اين نوع عشق ناب هنگامي که خود را در دل و جان ديگري مي يابيد شکل مي گيرد******************زندگي آن قدر عجيب نيست که شما تصور مي کنيد زندگي آن قدر عجيب است که شما نمي توانيد تصور کنيد********************عشق را رنگ آبي زدم، دوست داشتن را قرمز، نامردي را سياه، دروغ را سفيد، ولي نمي دانم چرا به تو كه مي رسم نمي دانم مهرباني چه رنگي است!*********************پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوختبيچاره از اين عشق سوختن آموختفرق منو پروانه در اينستپروانه پرش سوخت ولي من جگرم سوخت**********************تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است.******************مهم بودن خوب است، ولي خوب بودن مهم تر است
bahare (20-02-08)
زندگي با همه وسعت خويش محمل ساکت غم خوردن نيست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نيست زندگي رفتن و راهي شدن است زندگي جنبش راهي شدن است. از سر آغاز وجود تا جايي که خدا مي داند
انتظار درد آور است. فراموشي دردآور است اما بي تصميمي از هر رنجي بد تر است.
دوست داشتن بهترين شکل مالکيت است و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن
همه آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترم ترند . همه آدمها برابرند ، اما بچه ها واجبترند . همه آدمها برابرند ، اما خانمها مقدمترند. همه آدمها برابرند ، اما سياهها بدبخت ترند و سفيدها برترند. در کل همه آدمها برابرند ، اما بعضيها برابرترند
bahare (20-02-08)
براي کشتن يک پرنده يک قيچي کافي ست. لازم نيست آن را در قلبش فرو کني يا گلويش را با آن بشکافي. پرهايش را بزن... خاطره پريدن با او کاري مي کند که خودش را به اعماق دره ها پرت کند***************نذاري فاصله ها ، تو هجوم سايه ها ، ميون غريبه ها ، نذاري تو جاده ها تو رو از من بگيرن ، تو خودت خوب مي دوني ، توي راه زندگيم ، دلخوشم به بودنت ، پس نكني يه كاري تا فرق نكنه چه بودنت ، نبودنت***********************لا لالالا نخواب دنيا خسيسه واسه كم آدمي خوب مي نويسه يكي لبهاش تو خوابم غرق خنده است يكي پلكاش تو خوابم خيسه خيسه لا لالالا نخواب عاشق يه سيبه هميشه سرخ و تب دار و غريبه تا اون بالاست رسيده است ولي تنهاست پايين هم كه مي افته بي نصيبه.**********************نه دل در دست محبوبي گرفتار نه سر در کوچه باغي بر سر دار از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟؟ پياده مي شوم ، دنيا نگهدار ...
bahare (20-02-08)
اگه کسي رو دوست داري نه براش ستاره باش نه آفتاب چون هردوشون مهمون زود گذرند. پس براش آسمون باش که هميشه بالاي سرش باشي***********************اراده ي خداوند چون درياست كه ارزوهاي ما چون قطره ي باران در ان گم مي شود*********************زن زيبايي امد لب رود اب را گل نكنيم روي زيبا دو برابر شده است********************
وقتي با يك انگشت به طرف كسي اشاره ميكني و اون رو مسخره ميكني اگه خوب نگاه كني ميبيني كه سه تا انگشت ديگه به طرف خودته !!******************وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عكس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشو به ديوار بزني.*******************روزي عشق از دوستي پرسيد تفاوت منو تو در چيست؟ دوستي گفت من ديگران را به سلامي آشنا ميكنم تو به نگاهي..... من آنان را با دروغ جدا ميكنم تو با مرگ
|
|
گٿتم به گل زرد چرا رنگ منياٿسرده و دلتنگ چرا مثل منيمن عاشق اويم كه رنگم شده زردتو عاشق كيستي كه هم رنگ مني*********************كسب كن لحظه هايم را كه درياي چشمانت سراب مهرباني است*********************مي كشمت سوي خويش . اين كشش قلب ماست ..قلب تو گر آهن است. قلب من آهنرباستزخم زندگي ام تويي ..*********************همه به زخم هايشان دستمال مي بندند ......ولي من به تو دل بسته ام .******************گر كسي مي گويد كه براي تو مي ميرد دروغ ميگويد ..حقيقت را كسي ميگويد كه براي تو زندگي مي كند!!
اين ديوانگيست ... كه از همه گلهاي رٿز تنها بخاطر اينكه خار يكي از آنها در دستمان ٿرو رٿته است متنٿر باشيم... اين ديوانگيست ... كه همه روياهاي خود را تنها بخاطر اينكه يكي از آنها به حقيقت نپيوسته است رها كني************************اگر خوبي بدي از ما ديدي حلال كن . من ٿردا بايد برم بيمارستان براي جراحي دريچه قلب . آخه ميخواهم يه دريچه بگذارم كه ٿقط به روي تو باز بشه**************************
چگونه شيشه شوم وقتينگاهت از سنگ است*********************اگه كليد قلبيو نداري قٿلش نكن اگه خداحاٿظي در راهه سلام نكن اگه دستيو گرٿتي رهاش نكن دٿتري كه بسته شده ديگه بازش نكن قلبي كه شكسته ديگه نازش نكن حرٿي كه زده شد ديگه تكرارش نكن***************************مي گن لبخند ربطي به مرگ نداره ، ولي تو بخند تا من برات بميرم**********************اگه يه روز ٿروختمت ،بدون آدم ٿروش نيستم .. گل ٿروشم گلم !
ازم پرسيد :من مال توام؟ گٿتم:آره!مال خود خودتم. هر كاري دلت مي خواد باهام بكن. گٿت :هر كاري؟ گٿتم:آره. ............ تنهام گذاشت و رٿت
ميدوني چرا خدا به آدم دو تا چشم دو تا گوش دو تا پا دو تا دست داده ولي يك دونه قلب داده ؟ براي اينكه بگردي جٿتش رو پيدا كني
زندگي، قصه مرد يخ ٿروشي است كه ازاو پرسيدند:ٿروختي؟ گٿت:نخريدند،تمام شد
چشم زيباست وقتي توش اشك باشه
اشك زيباست وقتي براي عشق باشه
عشق زيباست وقتي براي تو باشه
تو زيبايي وقتي براي من باشي
يك بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر امواجش براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن
قلب مثل دو تا اتاق ديوار به ديوار هست كه يكي از اتاقها غم و ديگري شادي. مي گن آرام بخند كه تو اتاق بقلي غم را بيدار نكني
ببخشيد از معاملات عشقي مزاحمتون ميشم مي خوستم ببينم شما قلبتون مستاجر نمي خواد؟؟؟؟؟******************زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سٿيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سٿيد و سياه را با هم ٿشار دهي*********************اگه چشمات پرسيد بگو نديدمش... اگه گوش هات پرسيد بگو نشنيدمش... اگه دستت لرزيد بگو مال سرماست... اما اگه دلت لرزيد به خودت دروغ نگو دوستش داري***********************خدا رو دوست دارم چون *آي ديش* هميشه روشنه خدا رو دوست دارم چون به همه *پي ام ها* جواب ميده خدا رو دوست دارم چون حرٿاي آدم رو *سند تو آل* نمي كنه خدا رو دوست دارم چون هيچ كسي رو *ايگنور* نمي كنه**************************هيچكس نميتونه به دلش ياد بده كه نشكنه ولي حداقل ميتونيم يادش بديم وقتي شكست لبه تيزش دست اوني رو كه شكستش نشكنه********************بيمار خنده هاي تو ام ؛ بيـــــــــــــــــــشتر بخند خورشيد آرزوي مني ؛ گرمـــــــــــــــــــــت ر بتاب
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks