انواع قهوه:
1.شیرین مثل صورتت
2. رقیق مثل قلبت
3. تلخ مثل دوریت...
Printable View
انواع قهوه:
1.شیرین مثل صورتت
2. رقیق مثل قلبت
3. تلخ مثل دوریت...
ببخشيد از معاملات عشقي مزاحمتون ميشم می خوستم ببینم شما قلبتون مستاجر نمي خواد؟؟؟؟؟
----------------------------------------
قيمت ميوه در ميادين ميوه و تره بار بشدت افزايش يافت
قدر خودتو بدون گلابي!
--------------------------------
من 4 چيزو خيلي دوست دارم
تو اسمون خدارو
رو زمين خودمو
تو خودم قلبمو
تو قلبم تو رو
عشق يعني خاطرات بي غبار دفتري از شعر و از عطر بهار عشق يعني يك تمنا , يك نياز زمزمه از عاشقي با سوز و ساز عشق يعني چشم خيس مست او زير باران دست تو در دست او عشق يعني ماتهب از يك نگاه غرق در گلبوسه تا وقت پگاه عشق يعني عطر خجالت ....شور عشق گرمي دست تو در آغوش عشق
يا به عشقت ميرسم يا غرق دريا ميشوم
-----------------------------------------------------
فکر مي کرديم عاشقي هم بچگيست... اما حيف اين تازه اول يک زندگيست... زندگي چيزيست شبيه يک حباب.. عشق آباديه زيبايي در سراب... فاصله با آرزو هاي ما چه کرد... کاش مي شد در عاشقي هم توبه کرد
دوست داشتن زيباست نه براي لمس کردن براي حس کردن.
-------------------------------------------------------
بزرگترين گناه : سکوت،
بزرگترين شجاعت :دوست داشتن،
بزرگترين سرمايه : يار،
بزرگترين بلا : فريب ،
بزرگترين اسرار : صداقت،
بزرگترين افتخار : عاشق شدن
من دنيارو به خاطره خدايش و چشم را به خاطره اشکش و تو را به خاطره چشم های قشنگت دوست دارم
-----------------------
ميدونی فرق تو با عزراييل چيه ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
عزراييلو ببينم ميميرم ،
تورو نبينم ميميرم
تیک تاک ساعت فریاد مرگ ثانیه هاست، اما دوستی ها هیچ وقت نمیمیرند.....
--------------
* به همه لبخند بزن اما با 1 نفر بخند همه را دوست داشته باش اما به 1 نفر عشق بورز تو قلب همه باش اما قلبت مال 1 نفر باشه
حس که پیدا شد عشق باریدن گرفت، هیچ میدانی رمز عاشق بودن هرکس فقط این است: ساده بودن، ساده دیدن، و ساده پذیرفتن...پس ساده میگویم، ساده...دوستت دارم.
* خدایا هرکه را دوست داری به او بیاموز که عشق از زندگی کردن برتر است و هرآنکه را دوست تر می داری بیاموز که دوست داشتن از عشق نیز والاتر است...
* من آفتاب اندیشه را به سرزمین عشق خاوهم کشاند من ستاره امید را در دل پرمهرت خواهم نشاند و خواهم نوشت:....دوستت دارم....
به همه لبخند بزن اما با 1 نفر بخند همه را دوست داشته باش اما به 1 نفر عشق بورز تو قلب همه باش اما قلبت مال 1 نفر باشه
*
يادمون باشه که هيچکس رو اميدوار نکنيم بعد يکدفعه رهاش کنيم چون خرد ميشه ميشکنه و آهسته ميميره .
يادمون باشه که قلبمون رو هميشه لطيف نگه داريم تا کسي که به ما تکيه کرده سرش درد نگيره يادمون باشه قولي رو که به کسي ميديم عمل کنيم .
يادمون باشه هيچوقت کسي رو بيشتر از چند روز چشم به راه نذاريم چون امکان داره زياد نتونه طاقت بياره . يادمون باشه اگه کسي دوستمون داشت بهش نگيم برو نميخوام ببينمت چون زندگيش رو ازش ميگيريم
دوست داشتن را ديگر دوست ندارم با خودم ميجنگم که بگويم دوستت دارم تنازع براي هستي ؛ تنازع براي عشق ؛ تنازع براي تو با ديواري که بين من و توست در ستيزم که به گوش تو برسانم دوستت دارم ديوار بلندتر از قد فرياد من است همچنان تقلا ميکنم براي يک عشق بي پاسخ .تو پاسخ عشقم باش و در اعماق سکوتم طنين خوش صداي دوستت دارم را گوش کن . به احساسات نيمه جانم جاني دوباره ده .بي مهابا دوستت دارم را فرياد بزن ...در هوا داد بزن ...تا همه دريابند که محبت باقي ست...