شما نمي تونيد کسي را وادار کنيد که دوستتون داشته باشه
اما مي تونيد به کسي تبديل شويد که دوستش ميدارند
--------------
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم.... گوش کن ..........
Printable View
شما نمي تونيد کسي را وادار کنيد که دوستتون داشته باشه
اما مي تونيد به کسي تبديل شويد که دوستش ميدارند
--------------
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم.... گوش کن ..........
ميخوام حالا خيال كني
من ديگه بي خيالتم
فكر نكني هميشه من
دل نگرون حالتم
ميخوام فراموشت كنم ،
مي خوام بذارمت كنار
من ديگه خوب شناختمت
واسم بهونه در نيار
عشق با روح شقايق زيباست، عشق با حسرت عاشق زيباست، عشق با نبض دقايق زيباست، عشق با زهر حقايق زيباست، عشق با در حسرت ديدار تو بودن زيباست
-
زيباترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد، باوفاترين دوست به مرور زمان بيوفا شد، اين پرپر شدن از گل نيست و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
ز شمع يک چيز آموختم:ايستاده بميرم بي صدا بميرم به پاي دوست بميرم
اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسيي اونجا نيست
با سيم ناز مژهات يه عمر گيتار ميزنم /نگاهتو كوك نكني من خودمو دار ميزنم/چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن/دست خودم نيست دلمو به درو ديوار ميزنم
---------
نظم عمومي وجودت را بر هم زدم! بند چشمانت را هزار بار از اشک تر کردم! زندانيهاي ديگرت را فراري دادم! عاشق آشوب گر تو اينجاست! مرا به انفرادي قلبت بينداز!
مرداب براي به دست آوردن نيلوفر سالها ميخوابه تا آرامش نيلوفر به هم نخوره، پس اگه كسي رو دوست داري، براي داشتنش سالها صبر كن
------
عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست تا کسي از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست عاشقي مقدورهر عياش نيست غم کشيدن صنعت نقاش نيست
ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم×
ما خاک قدوم هر چه زیبا صفتیم×
از زشتی کردار دگر خسته شدیم×
محتاج دو پیمانه می معرفتیم
گفته باشم هنوزم اگه دلت گرفته است
بیا که کنج قلبم جا واسه ی دلت هست
----
عشق یعنی دیدن روی نگار
عشق یعنی دردهای ماندگار
عشق یعنی پاک در عصر فساد
آب ماندن در دمای انجماد
عشق چيزي به انسان نمي دهد مگر از خودش باشد عشق چيزي نمی گيرد مگر اينکه از جنس خودش باشد عشق اسير نمي کند بيشتر از آنچه خود اسير شده است زيرا عشق تنها در عشق باقي مي ماند.
شايد زندگي آن جشني نباشد كه آرزويش را داشتيم اما حالا كه ناخواسته به آن دعوت شده ايم بهتر است تا مي توانيم برقصيم
---
عشق يعني ديدن تو لمس تو بوئيدن تو عشق يعني اون نگاهت شوق اون خنديدن تو