نميدانم چرا رفتي ...
نميدانم چرا !!! شايد خطا کردم
و تو ... بي آنکه فکر غربت چشمان من باشي
نميدانم کجا؟! تا کي؟! براي چه؟!
ولي رفتي ...
Printable View
نميدانم چرا رفتي ...
نميدانم چرا !!! شايد خطا کردم
و تو ... بي آنکه فکر غربت چشمان من باشي
نميدانم کجا؟! تا کي؟! براي چه؟!
ولي رفتي ...
باز هم ثانيه ها اسم تو را جار زدند
ودقايق همه امشب به تو تکرار زدند
ساعت و فاصله و يادتو و عاطفه ها
به هواي دل تو در دل من تار زدند
و فداي شب شعرم و به چشمان تو هم
همه ي خاطره ها پرچم بيدار زدند
و سکوتي که در اين عقربه ها مي چرخند
نکند در دل تو اسم مرا دار زدند
هميشه با به دست آوردن اون کسي که دوستش داري نمي توني صاحبش بشي؛ گاهي وقتا لازمه ازش بگذري تا بتوني صاحبش بشي.
هر روز
هر شب
هر لحظه
روز آخر كه ديدمش
تنها نگاه بود بين ما
نه حرفي نه كلامي
و نه انتظار سلامي
و نه تب و تابي كه بگويد
محبتي بين ما بود زماني
و در پي آن نگاه آخر
تمام شد آن عشق لايتناهي
آري تمام شد ....
بدون هيچ وداعي
--------------------
تکيه بر ابر کردم ابر ناليدن گرفت
تکيه بر آب کردم دريا خروشيدن گرفت
تکيه بر ديوار کردم خاک بر فرغم نشت
خاک بر فرغش نشيند آنکه يار از من گرفت
اي عشق
دستم براي گفتنت سالهاست که بر روي کاغذ خشکيده ....
نگاهم براي ديدنت دل شير طلب مي کند
وقلبم براي دوست داشتنت جسورانه در تپش است.............!!
-----------
دوستي مسئوليتي شيرين است، نه يک فرصت !
شیمی نخوندم، ولی میدونم اگه عشق نباشه، ملکولهای هیدروژن و اکسیژن نمیتونن اینقدر محکم همدیگه رو فشار بدن که اشک جفتشون در بیاد
----------
دوست دارم يه سنگ بردارم و روي اون بنويسم: دلم برات تنگ شده و اونو محكم بكوبم توي سرت تا بفهمي كه فراموش كردن من چقدر سخت و دردناكه
چشمانت را براي زندگي مي خواهم اسمت را براي دلخوشي مي خوانم دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم.
چترها را بايد بست زير باران بياد رفت فکر را خاطره را زير باران بايد برد با همه ي مردم شهر زير باران بايد رفت دوست را زير باران بايد ديد عشق را زير باران بايد جست زير باران بايد با زن خوابيد زير باران بايد بازي کرد زير باران بايد چيز نوشت حرف زد نيلوفر کاشت زندگي تر شدن پي در پي زندگي آب تني کردن در حوضچه ي ((اکنون)) است رخت ها را بکنيم آب در يک قدمي است روشني را بچشيم.
---------------
خدايا ! در اين برهوت عاطفه ، هر که را تتمه دلي براي مهر ورزيدن هست گرامي بدار و سرش را به سنگ جفا آشنا مکن .