-
RE: SMS های عشقی
اگر چه تنهايم ،
اما تنهايي را دوست دارم
چون لحظه لحظه اش خاطرات تو را تازه مي کند .
-------------
هر چه خورشيد شدم ابر تو پايان نگرفت / ابرها هي متراكم شد و باران نگرفت / بي تو هر سال بهار آمد و رد شد اما / از درختم چه بگويم ؟ علفي جان نگرفت .
اگر باران بودم انقدر مي باريدم تا غبار غم را از دلت پاک کنم اگر اشک بودم مثل باران بهاري به پايت مي گريستم اگر گل بودم شاخه اي از وجودم را تقديم وجود عزيزت ميکردم اگر عشق بودم اهنگ دوست داشتن را برايت مينواختم ولي افسوس که نه بارانم نه اشک نه گل و نه عشق اما هر چه هستم دوستت دارم.
-
رسم اين شهر عجيب است بيا برگرديم!
قصد اين قوم فريب است بيا برگرديم!
عشق بازيچه ي شهر است ولي در ده ما!
دختر عشق نجيب است بيا برگرديم!
كرمها در دل هر كوچه اقامت دارند!
روستا مامن سيب است بيا برگرديم!
چه حسابيست در اين شهر كه در مبحث جبر!
جاي بعلاوه صليب است بيا برگرديم
-
رسم اين شهر عجيب است بيا برگرديم!
قصد اين قوم فريب است بيا برگرديم!
عشق بازيچه ي شهر است ولي در ده ما!
دختر عشق نجيب است بيا برگرديم!
كرمها در دل هر كوچه اقامت دارند!
روستا مامن سيب است بيا برگرديم!
چه حسابيست در اين شهر كه در مبحث جبر!
جاي بعلاوه صليب است بيا برگرديم
-
مانند پرنده باش که روي شاخه سست و ضعيف لحظه اي مي نشيند و آواز مي خواند و احساس مي کند شاخه مي لرزد ولي همچنان به آواز خواندن خود ادامه مي دهد، زيرا مطمئن است که بال و پر دارد ...
-----------
-
مردي در عالم رويا فرشته اي ديد که در يک دستش مشعل و در دست
ديگرش سطل آبي گرفته بود و در جاده اي روشن و تاريک راه مي رفت.
مرد جلو رفت و از فرشته پرسيد: اين مشعل و سطل آب را کجا مي بري؟
فرشته جواب داد: مي خواهم با اين مشعل بهشت را آتش بزنم و با اين
سطل آب جهنم را خاموش کنم. آن وقت ببينم چه کسي واقعا خدا را
دوست دارد!
-
مانند پرنده باش که روي شاخه سست و ضعيف لحظه اي مي نشيند و آواز مي خواند و احساس مي کند شاخه مي لرزد ولي همچنان به آواز خواندن خود ادامه مي دهد، زيرا مطمئن است که بال و پر دارد ...
-------
کوه ها با هم اند و تنهايند هم چو ما، با همان تنهايان.
کوه با نخستين سنگ آغاز مي شود و انسان با نخستين درد! من با
نخستين نگاه تو آغاز شدم
-
در نگاهت زيباترين غزل عاشقي تفسير مي شود و در صدايت عاشقانه ترين نواي زندگي را با رمزو راز عشق تعبير مي كنم.
---------
در آمدنت اشک شوقی است. که به وقت رفتنت، به چشم آید .
باسكوت مي توان نگاه را معنا كرد و آن را با عشق به دل پيوند زد مي توان بهار را به ديدار برگهاي خزان زده برد و براي رازقي هاي اميد از عطر دوست داشتن گفت مي خواهم سكوت كنم و تنها به حرف نگاهت گوش كنم.
-----------
دوست داشتن كسي كه سزاوار دوستي نيست، اسراف در محبت است. اگر ميخواهي هميشه آرام باشي، دلگيريهايت را روي ماسه و شاديهاي خود را بر روي سنگ مرمر بنويس. اگر كسي را دوست داري كه تو را دوست ندارد، سعي نكن از او متنفر شوي، بلكه سعي كن او را فراموش كني.