-
RE: SMS های عشقی
آیینه پرسید که چرا دیر کرده است نکند دل دیگری او را سیر کرده است خندیدم و گفتم او فقط اسیر من است تنها دقایقی چند تأخیر کرده است گفتم امروز هوا سرد بوده است شاید موعد قرار تغییر کرده است
خندید به سادگیم آیینه و گفت احساس پاک تو را زنجیر کرده است گفتم از عشق من چنین سخن مگوی گفت خوابی سالها دیر کرده است در آیینه به خود نگاه میکنم ـ
آه! عشق تو عجیب مرا پیر کرده است
راست گفت آیینه که منتظر نباش او برای همیشه دیر کرده است.
-
منتظر باش اما معطل نشو، تحمل كن اما توقف نكن، قاطع باش اما لجباز نباش، صريح باش اما گستاخ نباش بگو آره اما نگو حتما، بگو نه ولي نگو ابدا.
دختري به دنيا آمد به او شير سگ بدهيد شايد رسم وفا را بياموزد.
-
پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بيچاره از اين عشق سوختن آموخت فرق منو پروانه در اينست پروانه پرش سوخت ولي من جگرم سوخت.
تو را به ياد آن روز...... تو را به گلبرگ هاي خشک آن رز خشکيده....... تو را به روز اول بار ديدنت.........تو را به اولين نگاه عاشقانه....... تو را به ياد بارون روز نيامدنت..... تو را به تنهايي روز رفتنت....... تو را به بوي بارون روز برگشتنت....... تنهايم مگذار
-
ميدونم ميتوني قلبمو آتيش بزني اما نزن...ميدونم ميتوني بري و منو تنهام بزاري اما نزار...ميدونم ميتوني بريو با کس ديگهاي دوست شي اما نشو...ميدونم ميتوني جواب منو ندي اما بده...ميدونم ميتوني نابودم کني اما نکن...ميدونم ميتوني واسم افف نزاري ولي بزار ... اي مهربون من دوست دارم.
-
به نام انکه غربت را بنا کرد.......... توراازمن مرا از تو جدا کرد
در اين دنيا كسي بي غم نباشد ... اگر باشد بني آدم نباشد .
بيا اي بي وفا بر ما وفا كن ... اگر تركت كنم لعنت به ما كن .
هر كس كه تو را ز من بگيرد ... شب تب كند و سحر بميرد
-
پاسخ: Sms های عشقی
وقتی قرار شد من بی قرار تو باشم و تو تنها قرار زندگی ام
.... از هر چه قرار است غیر تو باشد ... خواهم گذشت...
-
اگه يك روز فكر كردي نبودن يه كسي بهتر از بودنش چشمات و ببند و اون لحظه اي كه اون كنارت نباشه و به خاطر بيار اگه چشمات خيس شد بدون داري به خودت دروغ ميگي و هنوز دوستش داري
-
اگر میدانی در این جهان كسی هست كه با دیدنش رنگ رخسارت تغییر می كندو صدای قلبت آبرویت را به تاراج میبرد. مهم نیست كه او مال تو باشد، مهم این است كه فقط باشد... زندگی كند... لذت ببرد و نفس بكشد:1. (22):
-
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني
-
ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم