مي خواستم برایت هدیه ای بفرستم گل گفت مرا بفرست که مظهرزیبایی هستم برگ گفت مرا بفرست که مظهر ایستادگی هستم بيد گفت مرا بفرست که مظهرادبم وهمیشه سربه زیرهستم به فکرفرورفتم ناگهان قلبم را دیدم که بهترین چیز در زندگیم هست پس آن را برات هدیه می کنم...
Printable View
مي خواستم برایت هدیه ای بفرستم گل گفت مرا بفرست که مظهرزیبایی هستم برگ گفت مرا بفرست که مظهر ایستادگی هستم بيد گفت مرا بفرست که مظهرادبم وهمیشه سربه زیرهستم به فکرفرورفتم ناگهان قلبم را دیدم که بهترین چیز در زندگیم هست پس آن را برات هدیه می کنم...
حالا همه ي اتاق شده يک دفتر چه ي سفيد که نام تو را روي آن مي نويسم و عکس کوچک يک درياچه ي بزرگ که درست بعد از آخرين باري که تو را بوسيدم توي آن ماهي شدي ...
نه بابا فقط ميخواستم بگم دوست دارم!!!!
---------------------------------------
اگه یه روز دیدی که تموم درخت های کوچه و محلتونو بریدن اصلا ناراحت نشو ...
چون هنوز منو داری که بهم تکیه کنی
بزرگترين آرزويم اين بود که کوچيکترين آرزوي تو باشم
------------------------
با خودم عهد بستم بارديگرکه تورا ديدم،بگويم ازتودلگيرم ولي بازتو را ديدم و گفتم:
بي توميميرم
از پشت شيشه هاي بزرگ دلتنگي گريه ميكنم و آرزو ميكنم كه كاش براي يك لحظه فقط يك لحظه آغوش گرمت را احساس كنم ، ميخواهم سر روي شانه هاي مهربانت بگذارم تا ديگراز گريه كم نشوم
از پشت شيشه هاي بزرگ دلتنگي گريه ميكنم و آرزو ميكنم كه كاش براي يك لحظه فقط يك لحظه آغوش گرمت را احساس كنم ، ميخواهم سر روي شانه هاي مهربانت بگذارم تا ديگراز گريه كم نشوم
-----
زضرب من تا جمع تو راهي بجز تفريق نيست دل خوش به مجموعم مكن اينجا مگر تقسيم نيست با راديكال عشق بيا تا بشكند مجذور من چيزي نگفتن بهتر از سينوس تو آلفاي من.
من از روييدن خار سر ديوار دانستم
كه ناكس كس نمي گردد بدين بالا نشيني ها
خدايا : من گمشده ي درياي متلاطم روزگارم و تو بزرگواري ! پس اي خدا! هيچ مي داني که بزرگوار آن است که گمشده اي را به مقصد برساند ؟ تا ابد محتاج ياري تو ، رحمت تو ، توجه تو ، عشق تو ، گذشت تو ، عفو تو ، مهرباني تو ، و در يک کلام ... محتاج توام !
دل آدمها مثل يك جزيره دور افتادست ،اينكه كي واسه اولين بار پا به جزيره ميزاره مهم نيست مهم اون كسيه كه هيچوقت جزيره رو ترك نكنه
----------------------
توکيستي که من اين گونه بي توبي تابم؟ شب ازخيالت نمي برد خوابـــم. تو چيستي که من از موج هرتبسم تـــــو بسان قايق سرگشته روي گردابـــــــم
هرگز حسرتي در هيچ کجاي دنيا اين چنين يکجا جمع نمي شود که در همين سه واژه کوتاه : " او دوستم ندارد ...
----------------
او صليبی هديه کردم. گفت : اين چيست؟ گفتم : هديه ی جدايی! گفت : ديگر تو را دوست ندارم!!! گفتم : ميدانم. گفت : پس چرا به من هديه ميدی؟! گفتم : اين صليب را به تو هديه دادم تا آن را بر گردنت بياوزی و نگهداری که همگان بدانند قلب تو گورستان عشق من است