-
RE: SMS های عشقی
آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به ياد تو هستم از طرف بهترين دوست تو خدا
-------------
به بازار سياه رفتم براي خريدن عشق ولي در ابتداي ورودم روي كاغذي خواندم در غرفه هوس بازان عشق را به حراج گذاشته اند به قيمت نابودي پاك بازان
--------------
شنيدم گوسفندي را بزرگي / رهانيد از دهان و چنگ گرگي / شبانگه کارد بر حلقش بماليد / روان گوسفند از وي بناليد: / گر از چنگال گرگم در ربودي / بديدم عاقبت گرگم تو بودي
-
آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به ياد تو هستم از طرف بهترين دوست تو خدا
-------------
به بازار سياه رفتم براي خريدن عشق ولي در ابتداي ورودم روي كاغذي خواندم در غرفه هوس بازان عشق را به حراج گذاشته اند به قيمت نابودي پاك بازان
--------------
شنيدم گوسفندي را بزرگي / رهانيد از دهان و چنگ گرگي / شبانگه کارد بر حلقش بماليد / روان گوسفند از وي بناليد: / گر از چنگال گرگم در ربودي / بديدم عاقبت گرگم تو بودي
-
به جان هر چه عاشق توي اين دنياي پر غوغاست
قدم بگذار روي كوچه هاي قلب ويرانم
بدون تو شبي تنها و بي فانوس خواهم مرد
دعا كن بعد ديدار تو باشد وقت پايانم
-
ای کاش دادگاهی هم بود که به شکایت دو چشم خیس من رسیدگی می کرد.
و ای کاش قاضی هم بود که مجرم چشم های خیس من را متهم می کرد.
-
وقتی تو آمدی و دستت را به سویم دراز کردی ، گفتم ــ از قفس چه می دانی ؟ گفتی : آزادی ــ
از تنهایی ؟ گفتی : همزبانی ــ
از محبت ؟ : عشق ــ
از دوستی ؟ : صداقت ــ
از بهار ؟ : طراوت ــ
از سفر ؟ : انتظار ــ
از جدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ : ........ باز هم گفتم جدایی ؟ سکوت تو مرا شکست و به گریه انداخت . به چشمانت نگاه کردم و گفتم بگو ... تو آغوش به رویم گشودی و گفتی :جدایی ، هرگز ... بی تو من می میرم
-
وقتی تو آمدی و دستت را به سویم دراز کردی ، گفتم ــ از قفس چه می دانی ؟ گفتی : آزادی ــ
از تنهایی ؟ گفتی : همزبانی ــ
از محبت ؟ : عشق ــ
از دوستی ؟ : صداقت ــ
از بهار ؟ : طراوت ــ
از سفر ؟ : انتظار ــ
از جدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ : ........ باز هم گفتم جدایی ؟ سکوت تو مرا شکست و به گریه انداخت . به چشمانت نگاه کردم و گفتم بگو ... تو آغوش به رویم گشودی و گفتی :جدایی ، هرگز ... بی تو من می میرم
-
شايد زندگي آن جشني نباشد كه آرزويش را داشتيم اما حالا كه ناخواسته به آن دعوت شده ايم بهتر است تا مي توانيم برقصيم
-
واي ... باران ... شيشه ي پنجره را باران شست
از قلب من اما ... چه کسي نقش تو را خواهد شست
----------
بر سر هر قبري صليبي کاشته اند...
تو هم بر گردنت بياويز ... تا همگان بدانند
که قلب تو گورستان من است
-
عشق چيزي به انسان نمي دهد مگر از خودش باشد عشق چيزي نمی گيرد مگر اينکه از جنس خودش باشد عشق اسير نمي کند بيشتر از آنچه خود اسير شده است زيرا عشق تنها در عشق باقي مي ماند.
ميخوام حالا خيال كني
من ديگه بي خيالتم
فكر نكني هميشه من
دل نگرون حالتم
ميخوام فراموشت كنم ،
مي خوام بذارمت كنار
من ديگه خوب شناختمت
واسم بهونه در نيار