يک شب از خدا خواستم تا مرا از دست عشق آزاد کند...
خدا دعاي مرا مستجاب کرد...
من تبديل به سنگ شدم...!!!
عشق عينك سبزيست كه كاه را يونجه مي بيند
Printable View
يک شب از خدا خواستم تا مرا از دست عشق آزاد کند...
خدا دعاي مرا مستجاب کرد...
من تبديل به سنگ شدم...!!!
عشق عينك سبزيست كه كاه را يونجه مي بيند
هيچوقت فکر کردي که چرا ؟ وقتي ميخواي بري تو رويا چشماتو ميبندي ؟ وقتي ميخواي گريه کني چشماتو ميبندي ؟ وقتي که ميخواي ببوسيش چشماتو ميبندي؟ آخه قشنگترين لحظات زندگي قابل ديدن نيستن
به نام خدا خالق انسان . به نام انسان خالق غم ها . به نام غم ها به وجود اورنده ي اشك ها . به نام اشك تسكين دهنده ي قلب ها . به نام قلب ها ايجاد گر عشق و به نام عشق زيباترين خطاي انسان
يه نصيحت هيچ وقت تو خيابون نرو، اگه رفتي سرتو بالا نكن، اگه بالا كردي، به هيچ كس نگاه نكن، اگه نگاه كردي نخند، اگه خنديدي شماره ازش نگير، اگه گرفتي بهش زنگ نزن، اگه زدي باهاش حرف نزن، اگه زدي نگو دوسش داري، اگه گفتي باهاش قرار نزار، اگه گذاشتي نرو سر قرار، اگه رفتي تحويلش نگير، اگه گرفتي عاشقش نشو، اگه شدي بهش نگو، اگه گفتي....... ميزاره ميره
بدترين درداين نيست که عشقت بميره، بدترين درداين نيست که به اوني که دوسش
داري نرسي، بدترين درداين نيست که عشقت بهت ناروبزنه، بدترين درداينم نيست که
عاشق يکي باشي واونم ندونه بدترين درداينه که يکي بميره اونوقت بدوني دوستت
داشته
اگه کسی رو دوست داشته باشی.نمی تونی تو چشماش زول بزنی.نمی تونی دوری
شو تحمل کنی.نمی تونی بهش بگی چقدر دوستش داری.نمی تونی بهش بگی
چقدر به اون نیاز داری.واسه همینه که عاشقا دیوونه میشن .....
خدايا ،
به من رفيقی بده که با من گريه کند ،
دوستی که با من بخندد را خودم پيدا خواهم کرد
تلاش كن كسي رو براي دوستي انتخاب كني كه قلب بزرگي داشته باشه .. تا وقتي كه خواستي خودت رو تو قلبش جا كني نخواي خودت رو كوچيك كني ..
عاشقي هميشه رسيدن به معشوق نيست گاهي بايد از معشوق گذشت تا عاشق بود
در همه جاي اين زمين همنفسم كسي نبود زمين ديار غربت است از اين ديار خسته ام.
بعضي وقتا چشمام به قلبم حسودي شون مي شه .. مي دوني چرا ؟ چون .. تو هميشه توي قلبمي ولي از چشمم دوري......................
راز سكوت را نم نم اشك مي داند و غم تنهايي عشق را خلوت شب مي داند.
من مي خوام کبوتر دل تو رو اسير کنم اين دل تشنه رو از چشمه عشقت سير کنم بزنم به موج درياي خيال عشق تو باقي عمرم و عاشقونه با تو پيرکنم.
تنها براي چشمان تو مي نويسم كه نگاهت تكراري از اسمان است. تو هماني هستي كه بهار را برايم به ارمغان اوردي ومن هماني هستم كه به عشقت وفادار مانده ام و روز هاي بي تو را روي دفتر دلم شمارش كردم.
نمي دانم تو مي خواني ز چشمم حرفهايم را ...نمي دانم تو مي بيني نگاه بي صدايم را ...كه مي گويد بدون مهربانيهاي بي حدت... بدون عشق تو، هيچم عشق من .
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش:
من كه شب بودم
و شب هستم
و شب خواهم بود
به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
عشق يعني سوختن و ساختن يعني زندگي را باختن عشق يعني هر چه بيني عکس يار يعني انتظار در انتظار عشق يعني ديده بر هم دوختن يعني در فراغش سوختن