سه چيز تو دنيا خيلي قشنگه: ۱. نگاهي كه از حادثه ي عشق تر است. ۲. لحظه شماري براي ديدنش (كه خيلي هم سخته) يك چيز تو دنيا هست كه خيلي ملال آوره اينكه كنارش باشي و ازش خيلي دور باشي
كاش جمله زيباي دوستت دارم بي هيچ غرضي بر زبان ها جاري بود! اي كاش از گفتن دوستت دارم، از ترس سوءتفاهم ها و غلط انديشي ها باز نمي ايستاديم، اي كاش محبت را بي هيچ چشمداشتي حتي چشم داشت محبت، به او كه دوستش داريم هديه ميداديم اي كاش، جمله دوستت دارم را به هوس آلوده نميكرديم.... اي كاش...
یا رب کاش اشنای ها نبود یا به دنبالش جدای ها نبود جویمش با چشم گریان کوه به کوه نقش دل کردم رخ زیبای او
یک بوسه زلبهای تودرخواب گرفتم= گوئی که گل ازچشمه مهتاب گرفتم= هرگزنتوانی که زمن دوربمانی= چون عکس تورادردل خودقاب گرفتم
در جواني غصه خوردم هيچ كس يادم نكرد در قفس ماندم ولي صياد آزادم نكرد آتش عشقت چنان از زندگي سيرم كرد آرزوي مرگ مكردم ولي مرگ هم يادم نكردعشق چیزی نیست ک من و تو درآن هجی شویم بلکه باید دل هایمان در آن تحلیل شوند.آن قدر دیوانه ام که دیوانگی ات را نمی بینم
سخت است مي نوش كسي ديگر بود ،شام شب تاريك كسي ديگر بود ... با ياد كسي كه دوستش مي داري؛ يك عمر در آغوش كسي ديگر بود ... به ياد نامردي كه همه چيزمو ازم گرفت اما هنوزم تا مي بينمش دست ودلم مي لرزه
اگر يك اسمان دل را به قصد عشق بردارم ميان عشق و زيبايي تو را من دمست ميدارم چه زيبا ميشود روزي به پايان ايد اين يلدادلمن اسمان گردد و روح سبز تو شيدا
بعد از سه دهه از محرومیت از عشق برای امت ایران من لبریز از عشق مجازی به دلبرا هستم.

Bookmarks