دوست داشتن کمتراز عاشق نیست چون عشق شاخهی از درخت بی پایان دوست داشتن است پس من تو را دوست دارم
می نوسم روی ابرا یادگاری تو ی قلبم تو دیگه جای نداری مینویسم روی آسمون ابی که واسه این قلبه من معنی نداری *** میدونم واسه دلت خیلی زیادم تو میگی توی دلت جای ندارم *** ولی باین هرفا بازم با تمامه وجودم دراین هستی میگم دوستت دارم ای تموم هستیم *** وقتی اسمون گریش می گیره دله من یهو میگیره نکنه همون ی ابره که دلم واسش می میره
عشق تو خوابی بود و بس نقش سرابی بود و بس این امدن این رفتنت رنج و عذابی بود و بس
*****************************هر ان که عاشق است از جان نترسد یقین از بند از زندان نترسد دل عاشق بود گرگ گرسنه که گرگ از هی هی چوپان نترسد که گرگ از هی هی چوپان نترسد
شايد آن روز كه سهراب نوشت"تا شقايق هست زندگي بايد كرد" خبري از دل پر درد گل ياس نداشت:بايد اينجور نوشت چه شقايق باشي چه گل ميخك وياس "زندگي اجباريست"
من آهنگ غریب روزگارم ، غمی در انتهای سینه دارم ، تمام هستیم یک قلب پاک است ، که آن را زیر پایت می گذارم ...
بهترین مترجم کیست که سکوت را ترجمه کندميدوزمشادي را به غمزياد را به كمدرخت را به ريشهگاهي را به هميشهستاره را به آسمانزمين را به كهكشانكهنه را به نوو...خودم را به تو...

Bookmarks