چه کسی باور کرد جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد بی تو می میرم.
بهترین اواز زندگی ام صدای تپش قلب توست و بهترین روز زندگی ام روز تولد توست.
تنها برای تو که اولین وآخرین حکایت بی انتهای عشقم هستی می نویسم که دوستت دارماگر از هم دوریم دلیلی بی وفایی نیست وفا آن است که اسمت را دمادم زیر لب دارم
چـــه سـخـتــه کــه امـشـب تــنـهـــــا بـمــو نـــم بدون تو با غـــــم و اشکــهــــا بـمــو نـــم چــه ســخـتــه کــز غــــم دوری عـــز یـــزم بـبیــنــم کــه دور از تـــو دارم ایـنـجــــا مـی مــیــــــرم چــه ســخـتــه کــه عــاشـقــــا تـنـهــــا بـمـو نـن بـدون عـشـقـشــون حـتـی بـخــوان زنـــــده بـمـو نـن مــنــم شــدم مـجـنـون تــنـهــــا و غــریــبـــــه کـــز درد وصـــال بــایــد تــنـهـــا بــمــیـــــره مـنـم شــدم فـــرهــــاد دل خـــون اســیـــر اشـــک و دل پــــر از خـــون مـنـم رفـتـــم در خــاطــــــرات مــدفـــــون هـمـچـــــون دل فـــرهــــــــاد و مــجــــنــــــــــون.
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم.. تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم... پس از یک جستجوی نقره ای در کوچه های آبی احساس, تو را از بین گلهایی که در تنهایی ام روئید با حسرت جدا کردم و تو در پاسخ آبی ترین موج تمنای دلم گفتی: دلم حیران و سرگردان چشمانی است رویایی و من تنها برای دیدن آن چشم تو در دشتی از تنهایی و حسرت رها کردم... و این بود آخرین حرفت و بعد از رفتنت حریم چشمهایم را به روی غروب نارنجی خورشید وا کردم... نمی دانم چرا رفتی؟ نمی دانم چرا؟ شاید خطا کردم
بغضهایم رو به ابرها میدهم و قلبم را از نام تو پر میکنم سوگند به چشمانت که به نامت مینازم
محبت شعاع درخشاني است كه پيوسته قلب ها رابه هم گره ميزند.
ای همه وجود من نبود تو نبود من

Bookmarks