امتحان کردم.نشد !
کاربر افتخاری انجمن
امتحان کردم.نشد !
sevmak (03-12-07)
|
|
ترتیب نصب
1.irRemote.Setup.SIGNED
2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign
3.Crack.Unsigned
1توجه.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign .irRemote.Setup.SIGNEDراساین نکنید
2توجه.نیازبه ساین داره
Crack.Unsigned
X Ray (02-12-07)
कभी हार
برنامه BlueTooth Chat كه امكان چت كردن با بلوتوث را ميده ( جون ميده براي سر كلاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Fog (19-12-07), KING (18-12-07), Mehdi_Full (18-12-07)
جون میده واسه اداره و کلاس و حتی اگه تو بازار باشی با همسایه بغلی از فاصله چند متری بچتی
حالا شانس منو دیدی تو نوکیا بالا نیامد
رفتیم رو دانلود
this is Expire
کاربر افتخاری انجمن
نرم افزار Splus V Theme نرم افزاری برای تغییر چهره گوشی های سری 60 ورژن 3 .
این نرم افزار یک نرم افزار فوق العاده و گرافیکی است که چهره گوشی شما رو به طور کامل تعویض میکند .
به طور مثال برای دیدن منوی گوشی باید دکمه استارت را بزنید .
این نرم افزار برای سری 60 ورژن 3 یا سیبمیان 9.1 است .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزار احتیاج به نصب 2 نرم افزار قبل از خود دارد تا به صورت صحیح اجرا شود برای این کار شما به ترتیب نرم افزار ها رو دانلود کرده و به ترتیب بر روی گوشی خود نصب کرده تا نرم افزار به طور کامل و بدون نقص اجرا شود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 1. دانلود با حجم 540 کیلوبایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2. دانلود با حجم 222 کیلوبایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 3. دانلود با حجم 249 کیلوبایت
خودم رو N73 تستش کردم.کاملا جواب میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
سلام خوبي علي جان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من روي سيمبيان 9.2 تست كردم فايل Flash Lite را نصب نميكنه و ميگه به صورت Built-In هست ( در 9.2 امكانات نمايش فلش كاملا وجود داره ) بعد دو فايل ديگه را نصب ميكنم و ميرم براي اجرا در قسمت برنامه ها يك ارور ميده كه ميگه Check e:/data/xp/splus_xp3.dat !
چه كار بايد بكنم ؟
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر افتخاری انجمن
آره شهریار جان. به نظر این برنامه مخصوص سیمبین 9.1 هست.
رو گوشی های 6120 یا 3250 که سیمبین 9.2 هستن اجرا نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام به دوستان گل انجمن PCNetWork
امروز مي خوام يك ديشكنري براتون بگذارم كه واقعا فوق العاده هست ! اين ديكشنري توانايي ترجمه كلمات از :
را دارد كه با 100 هزار لغتش فكر كنم بهترين ديكشنري موجود براي موبايل باشه با توجه به امكاناتي نظير سرچ كردن كلمه ، سرچ كردن بخش هايي از يك كلمه و ...
- فارسي به انگليسي
- انگليسي به فارسي
- عربي به انگليسي
- انگليسي به عربي
- اردو به انگليسي
- انگليسي به اردو
دانلود
چه طور بود ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Emperatour (28-12-07), Fog (28-12-07), nVIDIA (29-12-07), Security (28-12-07)
واقغا عالی بود شهریار جان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش عربی به فارسی و فارسی به عربی هم داشت .
بازم ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks