راستی این برنامه ساین نشده است!
کاربر افتخاری انجمن
راستی این برنامه ساین نشده است!
|
|
کاربر افتخاری انجمن
هر كی خواست بگه من براش ساین كنم...
با تشكر
بهنام
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر شهرسختافزار
شما هم همه برنامه هاتون اینجوری دوست عزیز
Webgate Voice Inbox v1.02 s60v3 Unsigned Cr(a)cked
یا
FExplorer 1.16b
همه باید ساین بشن
این لینک آموزشی هم که گذاشتی خرابه عزیز دانلود نمی شه
لطف کن آموزششم بنویس
با تشکر
کاربر افتخاری انجمن
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdimpmk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولآ این برنامه ها رو هر سایتی که بگیری باید ساین کنی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومآ لینک آموزش ساین کردن درست هست ، همین الان تست کردم .
موفّق باشی
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش ببینم زحمتی که نیست از شما بخوایم این برنامه رو برامون ساین کنید در ضمن بفرمایید که سریال گوشی که میگن لازمه واسه ساین شدن باید از کجا براتون بیارم..... دمت گر سریعتر اگه منتی نیست...
موفق باشی
زت زیاد......................
چی شد پس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار بود درستشون کنی
C U L8R
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
امروز می خواهم یه سایت بذارم تا پوزه ی سیمبیان رو یزنه
هرکی گفته جاوا برنامه نداره بره تو این سایت تا به اندازه موهایه سرش برنامه ی کاربردی جاوا دانلود کنه
من که خودم تا حالا خیلی دانلود کردم هرکی نره از دستش داده
www.getjar.com
راستی بعد از وارد شدن به سایت در بالای صفحه سمت چپ باید نوع گوشی خودتون را انتخاب کنید
دوست عزیز سات توپیه من خیلی وقته ازش استفاده میکنم.ولی با همه ی این حرفا پوز سیمین رو با جاوابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALFA_RAY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه زد.
کاربر افتخاری انجمن
سلام...
اينم يه برنامه ديگه كه ثابت ميكنه سيمبين يعني چي
k800 به استريو بودن هندزفري بلوتوسش مينازيد كه برنامه اونم واسه سيمبين 9.1 ساخته شد
چند وقت ديگه فكر نكنم چيز قابل مقايسه اي بين گوشي هاي جاواي سوني اريكسون و سيمبين هاي سري N نوكيا باقي بمونه
با تشكر
بهنام
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر شهرسختافزار
چرا ان 73 موزیک ادیتشن من بعضی از نرم افزارهای سیمبین ورژن 9.1 را قبول نمیکند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks