مرسی جناب کینگ عزیز ، بله به درد نمی خوره . ! من که در بالا گفتم که دو سال پیش خریدم و اطلاعات زیادی نداشتم !CYBER
عزيزم عضويتت را تبريك ميگم
در مورد سيستمت بگم
اين سيستم كه شما فرموديد بدرد كار گارفيكي و حرفه اي اصلاگ نميخوره
خب به هر حال من يه رم پيشنهاد ميدم بشما
مهراد جان من از سخت افزار چیزی نمی دونم! خیلی خیلی مبتدی هستم ! مرسی که برای من وقت گذاشتی !
من هم نظرم روی Gskill هست ، اگه میشه بگید تامینگ یعنی چی و چه طوری میشه تامینگ یک RAM رو تشخصی داد .
و در مورد پیشنهاد دوم شما یعنی Patriot میشه بگید CL5 یعنی چی ؟
من یک چیزی رو اینجا متذکر بشم ، اینکه می دونم این افرادی که ازشون سیستم گرفتم و مجبورم به خاطر گارانتی پیش همین افراد ارتفا بدم اطلاعات زیادی ندارند و بهشون اعتماد ندارم !
خواهش می کنم اگه میشه عکس از این دو مدل رم به من بدید که یک وقت مشکلی پیش نیاد . راستی از این دومارک ReMark یا تقلبی توی بازار هست !؟
لطفا در مورد مسائل امنیتی و تقلبی و ... حداکثر سعی خودتون رو بکنید و من قول می دم اگه کاری از دستم براتون بر بیاد انجام بدم !
راستی جناب کینگ این مسئله Dual خیلی من رو جذب کرده ، آیا این دومارک رم که انتخاب کردم دوال باس هستند ؟
آیا وقتی دوتا رم که مثل همدیگه هستند از همه لحاظ کنار همدیگه سوار کنیم خاصیت دوال هست که بوجود میاد ؟؟
در کل باید بگم که واقعا فروم مرتب و ACTIVE دارید که سریع جواب من رو دادید .
من فکر می کردم که قوی ترین فروم سخت افزار سایت sakhtAfzar.com هست ، اما خیلی وقت هست که اونجا سوال می کنم و جای جواب دادن به کل کل کردن به همدیگر می پردازند !!
Sepecial Thank's !!

Bookmarks