از splitter هم مطمئن بشید شاید اون مشکل داره.
کاربر شهرسختافزار
از splitter هم مطمئن بشید شاید اون مشکل داره.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
Administrator
بچه ها نظرتون در مورد شاتل چیه ؟
کسی تجربه شو داشته ؟
رفتم شبدیز درخاست دادم ولی مهرداد جان این شرکتشون چرا هیچ تابلویی چیزی نداره ؟؟!!!همونه که تو خیابون ادهم ه دیگه ؟؟
the first & the best isSony
Ericsson
Administrator
والا من قسمت نشده برم شرکتشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظر من سرویس دهنده نسبتا خوبیه در کرج چون نامحدود هست و قیمتش هم متعادله
البته پینگش زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
برای آشنایی با سرویس های کرج در این تاپیک همه نظر دادند :
http://forum.persiantools.com/t68328.html
شبدیز ار نظر من :
شبدیز نت
سرویس 128 با ترنسفر 3 گیگ
سرعت دانلود : در روز میانگین 10-14 - شب 13-14
قیمت : نسبت به سرویس گرونه(13300) - امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود نداره
پشتیبانی : حرف های تکراری - حرفهای روزهای قبلی خودشون رو قبول ندارند- بی توجه به مشکل شما- بی استفاده
محدودیت حجمی : برای من داره - ولی دوستانی که نامحدود بودند ناراضی
زمان پینگ : هر از چند ساعتی چند دقیقه کامل لوز میشه و برای من به حدود 20 درصد هم میرسه
قطعی : زیاده - محاسبه آن با مراجعه به شرکت و رایزنی
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : اینترنتی -: باید زنگ بزنی شماره فاکتور بگیری بعد از واریز دوباره زنگ بزنی
حضوری بازم در هنگام اتمام سرویس با اینکه هزینه رو قبلا دادی قطع میکنند باید تاکید کنی
در کل اگر فاکتور بخوای و مطمئن شارژ کنی حضوری
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : 10 روز کاری
معرفی دیگران : فقط باعث شرمندگی خودت میشه
الان بیشتر شرکتها در کرج در ساعات اولیه بامداد محدودیت حجمی ندارن
همکار سابق انجمن
من از FARATAZ میگیرم 512 با 10گیگ دانلود 3 ماه 45 هزارتومان خیلی خوبه
پ.ن. فکر کنم فقط تو اصفهان باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
فراتاز چیزی بیشتر از یک ریسلر معمولی صبانت نیست و هیچ تفاوتی با اون نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keih@n.G برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من از صبانت استفاده می کنم با مودم یو اس بی فقط دیسیش زیاده فکر میکنم از سخت افزار خودم باشه اگه میدونین ممنون میشم کمکم کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم از صبا نت استفاده میکنم فقط به قول دوست عزیزمون دیسش زیاده ... یه عیب دیگه ای هم که داره اینه که کیلو بایت مصرفی داره نامحدود خدمات نمیده .
ولی در مجموع خیلی ازش راضی هستم هم از سرعتش هم از کیفیتش
کاربر شهرسختافزار
به خاطر همین کیلوبایت مصرفی کیفیتش عالیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks