پاسخ: همه چیز درباره ی Adsl
سلام من خط adsl 128 گرفتم ولی حدودا 1 الی 2 دقیقه کار میده یعنی بعد از اون دیگه سایتی رو باز نمیکنه و صفحه internet expelorer روی finding site میمونه و باید یک بار dc بشم و دوباره کانکت بشم تا دو باره کار کنه ودوباره بعد از 1 الی 2 دقیقه قفل میشه و سایتی باز نمیشه من سیستم رو هم عوض کردم باز همین مشکل وجود داشت یه مودم دیگه هم اوردم باز مشکل حل نشد حتی دو بار از طرف isp پورت من رو از مخابرات عوض کردند باز هم نشد حتی یه اکانت 128 دیگه روی یه خط دیگه گرفتم باز هم نشد موقع دانلود هم همینطوره یعنی موقعی که قفل میشه و سایتی باز نمیشه سرعت دانلود هم به صفر میرسه و دیگه ادامه پیدا نمیکنه خواهش میکنم اگر میتونید من رو راهنمایی کنید من دیگه واقعا کلافه شدم
نقل قول:
سلام من خط adsl 128 گرفتم ولی حدودا 1 الی 2 دقیقه کار میده یعنی بعد از اون دیگه سایتی رو باز نمیکنه و صفحه internet expelorer روی finding site میمونه و باید یک بار dc بشم و دوباره کانکت بشم تا دو باره کار کنه ودوباره بعد از 1 الی 2 دقیقه قفل میشه و سایتی باز نمیشه من سیستم رو هم عوض کردم باز همین مشکل وجود داشت یه مودم دیگه هم اوردم باز مشکل حل نشد حتی دو بار از طرف isp پورت من رو از مخابرات عوض کردند باز هم نشد حتی یه اکانت 128 دیگه روی یه خط دیگه گرفتم باز هم نشد موقع دانلود هم همینطوره یعنی موقعی که قفل میشه و سایتی باز نمیشه سرعت دانلود هم به صفر میرسه و دیگه ادامه پیدا نمیکنه خواهش میکنم اگر میتونید من رو راهنمایی کنید من دیگه واقعا کلافه شدم
از کجت adsl میگیری؟با پشتیبانی سرویس دهندت تماس نگرفتی؟
بچه محل ها adsl ندارن؟ اونا مشکلی ندارن؟
سرعت 192 بگیرم( از همون شبدیز) خوبه ؟؟
نقل قول:
از کجت adsl میگیری؟با پشتیبانی سرویس دهندت تماس نگرفتی؟
بچه محل ها adsl ندارن؟ اونا مشکلی ندارن؟
از صبانت adsl گرفتم
نقل قول:
سرعت 192 بگیرم( از همون شبدیز) خوبه ؟؟
به نظر من نمیصرفه که 6 تومن بیشتر بدید واسه این سرعت (نسبت به 128)
من باشم همون 128 رو میگیرم (البته نظر شخصی منه)
سپاس
از splitter هم مطمئن بشید شاید اون مشکل داره.
بچه ها نظرتون در مورد شاتل چیه ؟
کسی تجربه شو داشته ؟
رفتم شبدیز درخاست دادم ولی مهرداد جان این شرکتشون چرا هیچ تابلویی چیزی نداره ؟؟!!!همونه که تو خیابون ادهم ه دیگه ؟؟
نقل قول:
رفتم شبدیز درخاست دادم ولی مهرداد جان این شرکتشون چرا هیچ تابلویی چیزی نداره ؟؟!!!همونه که تو خیابون ادهم ه دیگه ؟؟
والا من قسمت نشده برم شرکتشون:1. (38):
ولی به نظر من سرویس دهنده نسبتا خوبیه در کرج چون نامحدود هست و قیمتش هم متعادله
البته پینگش زیاده:1. (26):
سپاس
برای آشنایی با سرویس های کرج در این تاپیک همه نظر دادند :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شبدیز ار نظر من :
شبدیز نت
سرویس 128 با ترنسفر 3 گیگ
سرعت دانلود : در روز میانگین 10-14 - شب 13-14
قیمت : نسبت به سرویس گرونه(13300) - امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود نداره
پشتیبانی : حرف های تکراری - حرفهای روزهای قبلی خودشون رو قبول ندارند- بی توجه به مشکل شما- بی استفاده
محدودیت حجمی : برای من داره - ولی دوستانی که نامحدود بودند ناراضی
زمان پینگ : هر از چند ساعتی چند دقیقه کامل لوز میشه و برای من به حدود 20 درصد هم میرسه
قطعی : زیاده - محاسبه آن با مراجعه به شرکت و رایزنی
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : اینترنتی -: باید زنگ بزنی شماره فاکتور بگیری بعد از واریز دوباره زنگ بزنی
حضوری بازم در هنگام اتمام سرویس با اینکه هزینه رو قبلا دادی قطع میکنند باید تاکید کنی
در کل اگر فاکتور بخوای و مطمئن شارژ کنی حضوری
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : 10 روز کاری
معرفی دیگران : فقط باعث شرمندگی خودت میشه
الان بیشتر شرکتها در کرج در ساعات اولیه بامداد محدودیت حجمی ندارن