یکی میگفت 64 داره ولی از پورت 256 استفاده میکنه به خاطر همین سرعت دانش 30-35 هست میخوام ببینم میشه همچین کاری کرد?؟
Printable View
یکی میگفت 64 داره ولی از پورت 256 استفاده میکنه به خاطر همین سرعت دانش 30-35 هست میخوام ببینم میشه همچین کاری کرد?؟
احتمالا محدود بوده سرویشوننقل قول:
درسته ؟
راستش من دقیق نمیدونم چی بوده ! فقط اینو تو یه جا دیگه خوندم و رفتم تو کف:1. (38):نقل قول:
اغلب سرویسهای محدود اینگونه هستندنقل قول:
یعنی سرعت عملیشون از سرعتی که اعلام میکنند بیشتره
در این حالت کاربر میل بیشتری به دانلود پیدا میکنه و باعث میشه بعضیها از ترافیکشون بالا بزنن و یه هزینه ای میره تو جیب ISP
سپاس
دروود
بهترین و به صرفخ ترین مودم ای دی اس ال چیه؟
فراتاز چیزی بیشتر از یک ریسلر معمولی صبانت نیست و هیچ تفاوتی با اون نداره . :great:نقل قول:
این ISP ها روی یک پهنای باند یک سری کاربر رو Share میکنن مثلا روی یک پهنای باند 512 میانن 50 تا کاربر 64 تعریف میکن که سرعت پایه 64 هست وقتی یکی استفاده نکنه پهنای باند که آزاد میشه بقیه میتونن با سرعت به مراتب بیشتری DL کنن که از اونطرف وقتی همه استفاده میکنن سرعت از 64 هم پایین تر میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
خوب منم بعد از 10 ماه از شبدیز دراومدم
واقعا سرویسهای بیخود - گرون - قطعی فراوان - سرعت 128 در مجموعه 7-8
شرکت آسیا تک کرج هم شرکتی دروغگوست
تا حالا زیر نظر لایزر بوده - لایزر پول مخابرات کرج رو نداده و اینترنت کاربر ها قطع شده
به منم گفتند که ما میخوام بریم به سمت آسیاتک و 10 روزه کار تمومه - 10 روز وقت ما رو گرفتند و متوجه شدم اینها فقط تجهیزاتشون رو در منطقه نصرآبادی فعلا نصب کردند به همین دلیل هم ما رفتیم به سمت پارسی نت
البته این تغییر شرکت باعث 2 بار قطعی تلفن و 4 بار مراجعه به مخابرات شد
الان سرویس 256 - با 5 گیگ دارم قیمت مناسبه 18900 تومان
سرعت دانلود : 50-60
2 شب تا 7 صبح رایگان
پینگ 300-400
شرکتی هستش که تقریبا تمام مناطق مخابراتی کرج رو ساپورت میکنه
قطعی شاید نزدیک صفر باشه
و چون برای سرویسهاش محدودیت دارن فکر نمیکنم کیفیتش بیاد پایین
معمولا شرکتهایی که نامحدود هستند خیلی زود کیفیتشون میاد پایین
شبدیز هم دیگه نماینده داتک نیست و میخواد بره زیر نطر شرکت دیگه ای
سلام آرش جان
پیک نت رو دیدید ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرت چطوره ؟
والا اینو چند ماه پیش دیدم ولی شماره تماس الان نگاه کردم اصلا توی سایتش نیستنقل قول:
ولی زیاد بهش امید نیست سایتی که از 4-5 ماه پیش هیچ تغییری نکرده دیگه معلومه چه شرکتیه
الان آریاتک با این همه تشکیلات زنگ میزنی میگه ما ای دی اس ال میدیم ولی از اون طرف برای تمام مشترکین نامه فرستاده و اکانت dial up رایگان داده و تا وقتی adsl شون وصل بشه - دیگه چه برسه به پیک نت
به نظر من فعلا در کرج از لحاظ قیمت و کیفیت :
پارسی نت و صبا نت خوبند
من فعلا از پارسی نت راضیم ولی کیفیت اینم هفته اول یه چیز دیگه ای بود
موفق باشی