راستی یه سوال دیگه...
فرض کنید من از طریق ADSL وصل باشم اما هیچ صفحه ای باز نکنم و اصلا کاری به نت نداشته باشم...
حالا میخوام بدونم از اون محدودیت حجمی من استفاده میشه؟؟؟یا فقط وقتی صفحه ای باز میکنم مصرف میشه...
امیدوارم توضیحم مشخص باشه...
Printable View
راستی یه سوال دیگه...
فرض کنید من از طریق ADSL وصل باشم اما هیچ صفحه ای باز نکنم و اصلا کاری به نت نداشته باشم...
حالا میخوام بدونم از اون محدودیت حجمی من استفاده میشه؟؟؟یا فقط وقتی صفحه ای باز میکنم مصرف میشه...
امیدوارم توضیحم مشخص باشه...
خب این مورد رو بریم توی همون تاپیکی که در مورد عدم نصب لن زدید پیگیری کنیم.نقل قول:
برای مثال بعضی نرم افزار های مسنجر مثل GTalk معمولا در حالت بیکار هم Send/Receive دارن. بقیه مسنجر ها رو نمی دونم اما اینا هم وقتی در این حالت باشن از همون حجمی که دارید استفاده می کنن.نقل قول:
اما اگر کلا از این مسنجر ها ندارید و صفحه هم باز نمی کنید قاعدتا Send/receive ای ندارید و نباید از حجم اینترنتی کم بشه .
ولی دیشب امتحان کردم. هیچ صفحه ای باز نبود. اما send & recieved وجد داشت. یعنی این از حجم چیزی کم میکنه یا نه؟؟نقل قول:
بعضی نرم افزار ها و بخصوص آنتی ویروس ها اتوماتیک از اینترنت استفاده می کنند که البته حجمش زیاد نیست:1. (26):نقل قول:
گاهی اوقات خود ویندوز هم از اینترنت استفاده می کنه:1. (28):
اگه همیشگی باشه شاید سیستمتون ویروس داره:gasp:
یه چیز عجیب متوجه شدم...بعضی سایتها رو نمیتونم با ADSL باز کنم....ولی همونا با دایال اپ باز میشن...چرا؟؟؟
شما از آنتی ف*ل*ر استفاده کن حل میشه:wink:
اگه تونستین همین الان نتیجشو بگین
جرات نمیکنم...بخاطر قانون:whistle:نقل قول:
سایتهایی که میگم چیزی نیستن...مثلا cheathappens با دایال اپ میرم تو...ولی با ADSL نمیتونم...خیلی عجیبه...
کار خلاف که نیست:1. (27):نقل قول:
بعضی سایت ها با برخی IP ها مشکل دارند شما تست کن 90% درست میشه:1. (5):
اگه هم مشکلی داشتی خصوصی بگو:wink:
ممنون...حتما تست میکنم...
ولی مطمن باش که خلاف...زندانی هم داره از 6 ماه تا 20سال:great:یه سرچ کنی حتما پیدا میکنی ...
بستگی به نوع استفاده داره:1. (26):نقل قول:
نهایتا جریمه نقدی و قطع اینترنت داره:wink: