من از صبانت استفاده می کنم با مودم یو اس بی فقط دیسیش زیاده فکر میکنم از سخت افزار خودم باشه اگه میدونین ممنون میشم کمکم کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
من از FARATAZ میگیرم 512 با 10گیگ دانلود 3 ماه 45 هزارتومان خیلی خوبه
پ.ن. فکر کنم فقط تو اصفهان باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از صبانت استفاده می کنم با مودم یو اس بی فقط دیسیش زیاده فکر میکنم از سخت افزار خودم باشه اگه میدونین ممنون میشم کمکم کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم از صبا نت استفاده میکنم فقط به قول دوست عزیزمون دیسش زیاده ... یه عیب دیگه ای هم که داره اینه که کیلو بایت مصرفی داره نامحدود خدمات نمیده .
ولی در مجموع خیلی ازش راضی هستم هم از سرعتش هم از کیفیتش
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان لطفا کمک کنید
من Adsl گرفتم ولی وصل نمیشه
مودم asus am602
جالب اینه که به شرکت زنگ میزنم میگه اینجا وصله ولی من هر کاری میکنم وصل نمیشه
چراغ active مودم هم روشن نمیشه؟
کمک کنید
|
|
حق آب و گل داره
دوست عزیز فراتاز نمایدگی صبانت هست. User name خودتون را اینجا وارد کنید تا متوجه بشید. در اینجا هم میتونید چک کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keihan550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.ip-adress.com/ipaddresstolocation/
مشکل از خط تلفنتون هست به احتمال زیاد. باید بهشون بگید که چراغ روشن نمیشه تا پیگیر بشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم صبا نت خیلی خوبه.قیمتشم خوبه...
کاربر شهرسختافزار
به خاطر همین کیلوبایت مصرفی کیفیتش عالیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
اونم قابل حلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شبا دانلود کن
ولی خوب برای من شرکت صبا به صرفه نبود چون 5 گیگ میگرفتم که در عرض 5 روز تموم میشد ( اخه من زیاد دانلود میکنم ) شبا هم وقت نداشتم پشت سیستم بشینم نامحدود دانلود کنم . برای همین عطاش رو به لقاش بخشیدم به شرکت داتک سفارش دادم تا ببینیم چی از اب در میاد
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks