اونم قابل حلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شبا دانلود کن
کاربر شهرسختافزار
اونم قابل حلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شبا دانلود کن
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان لطفا کمک کنید
من Adsl گرفتم ولی وصل نمیشه
مودم asus am602
جالب اینه که به شرکت زنگ میزنم میگه اینجا وصله ولی من هر کاری میکنم وصل نمیشه
چراغ active مودم هم روشن نمیشه؟
کمک کنید
حق آب و گل داره
دوست عزیز فراتاز نمایدگی صبانت هست. User name خودتون را اینجا وارد کنید تا متوجه بشید. در اینجا هم میتونید چک کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keihan550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.ip-adress.com/ipaddresstolocation/
مشکل از خط تلفنتون هست به احتمال زیاد. باید بهشون بگید که چراغ روشن نمیشه تا پیگیر بشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم صبا نت خیلی خوبه.قیمتشم خوبه...
ولی خوب برای من شرکت صبا به صرفه نبود چون 5 گیگ میگرفتم که در عرض 5 روز تموم میشد ( اخه من زیاد دانلود میکنم ) شبا هم وقت نداشتم پشت سیستم بشینم نامحدود دانلود کنم . برای همین عطاش رو به لقاش بخشیدم به شرکت داتک سفارش دادم تا ببینیم چی از اب در میاد
|
|
یکی میگفت 64 داره ولی از پورت 256 استفاده میکنه به خاطر همین سرعت دانش 30-35 هست میخوام ببینم میشه همچین کاری کرد?؟
:My Nickname®ângê®
Administrator
احتمالا محدود بوده سرویشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ® â n g ê ® برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ؟
راستش من دقیق نمیدونم چی بوده ! فقط اینو تو یه جا دیگه خوندم و رفتم تو کفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
Administrator
اغلب سرویسهای محدود اینگونه هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ® â n g ê ® برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی سرعت عملیشون از سرعتی که اعلام میکنند بیشتره
در این حالت کاربر میل بیشتری به دانلود پیدا میکنه و باعث میشه بعضیها از ترافیکشون بالا بزنن و یه هزینه ای میره تو جیب ISP
سپاس
Âli rângêr (08-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks