2 تا كار رو انجام بده
1-خاموش كردن موقت system restore
2-اسكن تو safemode
|
|
کاربر شهرسختافزار
من تاحالا چندین بار از system restore استفاده کرده ام ولی خیلی برام مفید نبوده برای همین کلا خاموشش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان. من هم با nod 32 موافقم . من انواع انتی ویروسها را تست کرده ام و هیچکدام از َآنها را مثل avira زرنگ و زبل نیافته ام . هم در حذف ویروسها و هم در سبکی روی سیستم . avg هم خوبه
کاربر شهرسختافزار
با دروود
شوربختانه بنده به شوند نداشتن زمان کافی دیر به این جستار رسیدم...
در رویه های پیشین دیدم دوستان،بیت دینفندر رو پیشنهاد می دهند و جناب بهادر نیز فرمونده بودند که ناد از همگی بهتر است ...
دوستان،اگر کمی هم زمان دارید و نمی خواهید تنها پیگیر سخنان کسی باشید،سری به تارنماهای مقایهسه بزند..
میبینید که بیت،ضریب خطای زیادی در شناسایی دارد و نیز کندی سرعت،از نگر سرعد،در این ماه؛نورتون 2009 برگزیده شده است و همچنین مک آفی،و نیز در قسمت سرعت هنگام جابجایی،کسپر نخستین مقام را ...
اما بهترین ضدویروس از نگر تارنمای مقایسه آنتی ویروسها،آویرا می باشد که هم سرعت اسکن بالایی را دارد،هم هوش مصنوعی خوبی را!
شما مشکلتان با کظم غیض هست؟کسپر 2009 که این وروس را شناسایی می کند،همچنین دوستانی که از ناتوانیه کسپر در بعضی زمانها گلایه داشتنند،خوب هر چیزی یک ضعفی دارد،و شما نمی توانید فراورده ای را بیابید که تماما بر اساس خواسته ما باشد
کسپر با دارا بودن دیوار آتش بسیار قدرتمند،حتی اگر شما به فایلی نیز مشکوک باشید،اجازه انجام هیچ کاری را بر روی سیستم به آن نمی دهید
Labyrinth (18-12-08)
بچه ها یه موضوع :
به نظر من شرکتای بزرگ سازنده آنتی ویروس خودشون هم اقدام به نوشتن ویروس و پخش آن در نت میکنند !
نظر شما چیه ؟
Labyrinth (19-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ITI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
راستش این احتمال هم وجود داره ولی اگر هم این کار رو نکنند انقدر ویروس توسط افراد مختلف ارائه میشه که دیگه نیازی
به این کار نیست.
مگر به این خاطر که برتری برنامه خود رو ثابت کنند ویروس پیچیده ای بسازند که تا مدتی فقط برنامه خودشان اون رو شناسایی
کنه.که البته به خطرش نمی ارزه،چون اگر به احتمال یک درصد هم این قضیه لو بره آبروی اون شرکت میره و دیگه کسی از برنامه های
اون شرکت استفاده نمیکنه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ITI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا ناجا که من می دانم،بعضی وقتها،شرکتها برای ترویج محصولشان،از این ترفند بهره می برند قابلیت شناسایی و پاکسازی رو تنها در محصول خودشان قرارمیدهند!
البته اگر نیک بنگریم،کمی غیر منطقی می نمایاند،چراکه اگر زمانی کسی متوجه این کار شود،تمام آبروی آن شرکت نیز از بین خواهد رفت!و ناگزیر به دادن جریمه به دولت خواهد بود!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک ویروس این بلا را سر من اورده (منوی بالایی را برداشته) راه حلی داره ؟
کاربر شهرسختافزار
راهی نداره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks