اگر به نظر شما تخصص اینه کلی انتی ویروس و .... نصب کنید و سیستم رو کند کنید بله غیر تخصصیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از عواملی که باعث میشه من سیستمم به ندرت دچار ویروس بشه اینه که از Explorer ویندوز استفاده نمیکنم
بعد پیشنهاد میکنم یک بار MRT ویندوز رو بکار بگیرید ماکروسافت بیخودی بروزش نمیکنه ( البته اگر بدونید چی هست )
در کل من بحثی ندارم بکنم من تا حالا 100 بار انتی ویروس نصب کردم ولی جز ایجاد کردن مشکل برای سیستم کار دیگه ای نکرده ( بالاترین رکورد که آنتی ویروس روی سیستم نصب بوده گمونم 1 ساعت 10 دقیقه بود اونم کسپر بود برای اینکه بتونم هارد یکی از دوستانم رو اسکن کنم بدم بهش )
در مورد سوال دوستمون که آیا ویروس ها خودشون رو به من نشون میدن چند مورد رو میگم :
به CRC32 و MD5 توجه کنید + از جاهای مشکوک فایل دانلود نکنید + هرچی جلوی دستتون میرسه اجرا نکنید + محتاط باشید اونوقت سیستمون ویروس نمیگیره
آنتی ویروس خوبه و کاربرد داره شما نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی در مورد تخصصی بودن یا نبودن چیزی نگید و باعث ایجاد مسله نشید
با کمال سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks