این حرف کاملا غیر تخصصی هست.مگر تمام ویروسها خودشون رو نشون شما میدهند که شما بفهمی؟نقل قول:
Printable View
این حرف کاملا غیر تخصصی هست.مگر تمام ویروسها خودشون رو نشون شما میدهند که شما بفهمی؟نقل قول:
اگر به نظر شما تخصص اینه کلی انتی ویروس و .... نصب کنید و سیستم رو کند کنید بله غیر تخصصیهنقل قول:
یکی از عواملی که باعث میشه من سیستمم به ندرت دچار ویروس بشه اینه که از Explorer ویندوز استفاده نمیکنم
بعد پیشنهاد میکنم یک بار MRT ویندوز رو بکار بگیرید ماکروسافت بیخودی بروزش نمیکنه ( البته اگر بدونید چی هست )
در کل من بحثی ندارم بکنم من تا حالا 100 بار انتی ویروس نصب کردم ولی جز ایجاد کردن مشکل برای سیستم کار دیگه ای نکرده ( بالاترین رکورد که آنتی ویروس روی سیستم نصب بوده گمونم 1 ساعت 10 دقیقه بود اونم کسپر بود برای اینکه بتونم هارد یکی از دوستانم رو اسکن کنم بدم بهش )
در مورد سوال دوستمون که آیا ویروس ها خودشون رو به من نشون میدن چند مورد رو میگم :
به CRC32 و MD5 توجه کنید + از جاهای مشکوک فایل دانلود نکنید + هرچی جلوی دستتون میرسه اجرا نکنید + محتاط باشید اونوقت سیستمون ویروس نمیگیره
آنتی ویروس خوبه و کاربرد داره شما نصب کنید :give_rose: ولی در مورد تخصصی بودن یا نبودن چیزی نگید و باعث ایجاد مسله نشید
با کمال سپاس امیر :great:
با دروود
شوربختانه بنده به شوند نداشتن زمان کافی دیر به این جستار رسیدم...
در رویه های پیشین دیدم دوستان،بیت دینفندر رو پیشنهاد می دهند و جناب بهادر نیز فرمونده بودند که ناد از همگی بهتر است ...
دوستان،اگر کمی هم زمان دارید و نمی خواهید تنها پیگیر سخنان کسی باشید،سری به تارنماهای مقایهسه بزند..
میبینید که بیت،ضریب خطای زیادی در شناسایی دارد و نیز کندی سرعت،از نگر سرعد،در این ماه؛نورتون 2009 برگزیده شده است و همچنین مک آفی،و نیز در قسمت سرعت هنگام جابجایی،کسپر نخستین مقام را ...
اما بهترین ضدویروس از نگر تارنمای مقایسه آنتی ویروسها،آویرا می باشد که هم سرعت اسکن بالایی را دارد،هم هوش مصنوعی خوبی را!
شما مشکلتان با کظم غیض هست؟کسپر 2009 که این وروس را شناسایی می کند،همچنین دوستانی که از ناتوانیه کسپر در بعضی زمانها گلایه داشتنند،خوب هر چیزی یک ضعفی دارد،و شما نمی توانید فراورده ای را بیابید که تماما بر اساس خواسته ما باشد
کسپر با دارا بودن دیوار آتش بسیار قدرتمند،حتی اگر شما به فایلی نیز مشکوک باشید،اجازه انجام هیچ کاری را بر روی سیستم به آن نمی دهید
نقل قول:
خیلی جالبه.پس این همه شرکت کشک هستند که نرم افزارهای آنتی ویروس تولید میکنند.
اگر ویروس ها قرار بود در مکان هایی که جلوی دست شما هستند قرار میگرفتند که دیگر به اونها ویروس نمیگفتند.
پس حتما شما در بچگی واکسن هم نزدید و هنگامی هم که خدایینکرده مریض بشید به دکتر مراجعه نمیکنید و دارو
نمیخورید چون همه ی اینها وقتگیر و پرهزینه هستند.
همینطوری ادامه دهید،امیدوارم که مشکلی پیش نیاد ولی وقتی که اتفاقی افتاد،خواهید دید حداقل عذاب برگرداندن
فایل ها و برنامه هایتان که حداقل تخریب هستند و من از فایل هایی که دیگر بار خود را از سیستم شما میبندند چشم
پوشی میکنم به یکمی کندی سیستم می ارزد یا نه.
شما هم زیاد عصبانی نشوید،برای سلامتیتون خطر داره!
جواب هر سوال رو با رنگ همون سوال دادم بعد پیشنهاد میکنم حتما متن رو کامل بخونید و سر سری از روش رد نشید
کشک نیستن اونها درست میکنن تا امنیت رو بالا ببرندنقل قول:
نمیدونم چرا همه انقدر از کلمه ویروس وحشت دارند عزیز شما فکر کردی ویروس چیه اینها همه برمیگرده به ذهنیت شما از ویروس ( قضیه لولو میخوردت هست توی دوران بچگی ) بعلاوه ویروس ها رفتارهای خواست خودشون رو دارند که اگر شما با اونها آشنا باشید نیمی از راه را رفته اید
چرا واکسن زدم ولی دکتر رفتن فقط برای موقعییه که خودت ندونی چته با توجه به سابقه پزشکیم قرص هام مشخصه و ... در صورتی که مریض بشوم خودم میدونم چکار کنم که زود از دست مریضی خلاص بشم من تنها دکتری که هنوز میرم دندون پزشکی :1. (38):
خوب یک سوال دارم از شما چه فایلی هایی رو ویروس تخریب میکنه ؟
من فایلی هایی که نیاز دارم از روی ایمیج توی هارد اجرا میشه پس از این بابت نگران نیستم
فایل های از دست رفته :1. (38): حرفی میزنید ها فکر میکنید ویروس خطرناکتره یا نوسان برق
شما الان رو سیستمت انتی ویروس نصب خوب ...
به نظرت اگر یک ویروس ناشناخته بیاد توی سیستم چند درصد آنتی ویروس میتونه شناسایی کنه ؟
من عصبانی نمیشم شمایید که دارید ... :1. (38):
اون موقعها که ویروس یاب زیاد مود نشده بود هارد مردم رو میگرفتن میگفتن ویروسیه و باید پاک بشه و یک هزینه ای هم از طرف میگرفتن الان یکم دانششون بیشتر شده میگن اگر سیستم ویروس بگیره فلان میشه .... میشه
من این جمله رو مینویسم تا منظور اصلی من رو بفهمید
من نمیگم ویروس یاب بد هست تازه خیلی هم خوبه حداقل سیستم رو محافظت میکنه در برابر ویروس ولی به نظرم اگر کسی میگه من ویروس یاب نیاز ندارم حتما یک چیزی حالیش میشه و انقدر شعورش میرسه که بدونه چی خوبه چی بد هست پس زیاد نپرسید چطوری چطوری
شما میخواین ویروس یاب نصب کنید نصب کنید من کاری ندارم من از همون اول فقط اطلاعات به شما دادم و گفتم .... بعد دوباره میایین حرف خودتون رو میزنید .
یک مورد هم میگم محض اطلاعه دوستان اگر ویروس رو با یک Packer مجهز به تکنولوژی محافظتی پک بکنن انتی ویروس به هیچ عنوان نمی تونه ویروس رو شناسایی کنه اینجاست که من میگم شما نباید هر فایلی رو اجرا کنید و فکر کنید انتی ویروس از فایلهای شما محافظت میکنه
این چند وقته با توجه به تحقیقاتی که کردم پیشنهاد میکنم یک فایروال نصب کنید روی سیستم چون میزان ضربات توسط کدهای مخرب اینترنتی خیلی خیلی زیاد شده
با تشکر فراوان امیر :give_rose:
بچه ها یه موضوع :
به نظر من شرکتای بزرگ سازنده آنتی ویروس خودشون هم اقدام به نوشتن ویروس و پخش آن در نت میکنند !
نظر شما چیه ؟
نقل قول:
سلام.
راستش این احتمال هم وجود داره ولی اگر هم این کار رو نکنند انقدر ویروس توسط افراد مختلف ارائه میشه که دیگه نیازی
به این کار نیست.
مگر به این خاطر که برتری برنامه خود رو ثابت کنند ویروس پیچیده ای بسازند که تا مدتی فقط برنامه خودشان اون رو شناسایی
کنه.که البته به خطرش نمی ارزه،چون اگر به احتمال یک درصد هم این قضیه لو بره آبروی اون شرکت میره و دیگه کسی از برنامه های
اون شرکت استفاده نمیکنه.
بادروودنقل قول:
نکته ای به نگرم رسید و نیک دیدم در اینجا نیز بگویم...
زمانی بود منهم چنین می اندیشیدم که تنها کار ی که یک ضدویروس سپس از تبلیغ،انجام می دهد،اینست که سرعت کار کردن با سیستم را بسیار کند می کند و در آن زمان نیز بنده یک سیستم نفتی داشتم با 256 مگ رم،هیچ کاری نمی شد با آن انجام داد،و به همین سبب ترغیب شدم که استفاده از هر نمونه ضد ویروس رو کنار بزرام...
پس مدتی سرو کله زدن با انواع بدذاافزارها،و انواع بدبختیها با ویندوزم،یک روز پس از اینکه مشکلات زیادی بابتاین ویروسهابرایمپیش آمد ناگزیر،تصمیمداشتم که تنها برای چککردن،یک ضدویورس نصب کنم،کل هارد رواسکن کنه و سپس پاکش کنم!
(البتهمن همخیلی با احتیاط باسیستممکارمیکردم که ویروسینشود،اما سرانجام شد!)
به هر روی،پس از نصب یک ضدویروس قدرتمند در آن زمان،گفتم هر چندماهی یکبار یک ضد ویروس نصب می کنم و فایلهایم رو اسکن می کنم!
اما پس از اسکن،و اینکه دیدم چقدر از فایلهایم را که آلوده شده بودند رو بخاطر پاکسازی از دست دادم،توبه کردم،وگفتم هر چقدر هم سرعت سیستمم کم شد،امنیت برایم مهمتر است!(البته هیچ راهی برای نگهداشتن فایلهای الوده باقی نمانده بود وتنها راه،پاک کردن کل فایل بود)
درضمن،دوست گرامی،کسپراسکی،هر فایل Packer ی روکه قصد اجراداشته باشد،پیش از اجرا شدنش،آنرا بصورت مجازی اجرا می کند تا از آلوده نبودنش مطمئن شود!نقل قول:
یک مورد هم میگم محض اطلاعه دوستان اگر ویروس رو با یک Packer مجهز به تکنولوژی محافظتی پک بکنن انتی ویروس به هیچ عنوان نمی تونه ویروس رو شناسایی کنه اینجاست که من میگم شما نباید هر فایلی رو اجرا کنید و فکر کنید انتی ویروس از فایلهای شما محافظت میکنه
این چند وقته با توجه به تحقیقاتی که کردم پیشنهاد میکنم یک فایروال نصب کنید روی سیستم چون میزان ضربات توسط کدهای مخرب اینترنتی خیلی خیلی زیاد شده
ونیز،قابلیتهای دیورا آتش کسپر،که به راحتی میتواند فایلهایی را که امضای معتبر از سوی سازنده ندارند را ،باکمترین دسترسی در سیستم قرار داد،وحتا می توان آنها را از دسترسی به همه موارد سیستم،محروم کرد!!
پس برای ویروسهای ناشناخته،افزون بر هوش مصنوعی،این قابلیتها نیز به کار بسته می شوند
:give_rose:
دروودنقل قول:
تا ناجا که من می دانم،بعضی وقتها،شرکتها برای ترویج محصولشان،از این ترفند بهره می برند قابلیت شناسایی و پاکسازی رو تنها در محصول خودشان قرارمیدهند!
البته اگر نیک بنگریم،کمی غیر منطقی می نمایاند،چراکه اگر زمانی کسی متوجه این کار شود،تمام آبروی آن شرکت نیز از بین خواهد رفت!و ناگزیر به دادن جریمه به دولت خواهد بود!
:give_rose:
یک ویروس این بلا را سر من اورده (منوی بالایی را برداشته) راه حلی داره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]