جواب هر سوال رو با رنگ همون سوال دادم بعد پیشنهاد میکنم حتما متن رو کامل بخونید و سر سری از روش رد نشید
کشک نیستن اونها درست میکنن تا امنیت رو بالا ببرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا همه انقدر از کلمه ویروس وحشت دارند عزیز شما فکر کردی ویروس چیه اینها همه برمیگرده به ذهنیت شما از ویروس ( قضیه لولو میخوردت هست توی دوران بچگی ) بعلاوه ویروس ها رفتارهای خواست خودشون رو دارند که اگر شما با اونها آشنا باشید نیمی از راه را رفته اید
چرا واکسن زدم ولی دکتر رفتن فقط برای موقعییه که خودت ندونی چته با توجه به سابقه پزشکیم قرص هام مشخصه و ... در صورتی که مریض بشوم خودم میدونم چکار کنم که زود از دست مریضی خلاص بشم من تنها دکتری که هنوز میرم دندون پزشکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب یک سوال دارم از شما چه فایلی هایی رو ویروس تخریب میکنه ؟
من فایلی هایی که نیاز دارم از روی ایمیج توی هارد اجرا میشه پس از این بابت نگران نیستم
فایل های از دست رفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حرفی میزنید ها فکر میکنید ویروس خطرناکتره یا نوسان برق
شما الان رو سیستمت انتی ویروس نصب خوب ...
به نظرت اگر یک ویروس ناشناخته بیاد توی سیستم چند درصد آنتی ویروس میتونه شناسایی کنه ؟
من عصبانی نمیشم شمایید که دارید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موقعها که ویروس یاب زیاد مود نشده بود هارد مردم رو میگرفتن میگفتن ویروسیه و باید پاک بشه و یک هزینه ای هم از طرف میگرفتن الان یکم دانششون بیشتر شده میگن اگر سیستم ویروس بگیره فلان میشه .... میشه
من این جمله رو مینویسم تا منظور اصلی من رو بفهمید
من نمیگم ویروس یاب بد هست تازه خیلی هم خوبه حداقل سیستم رو محافظت میکنه در برابر ویروس ولی به نظرم اگر کسی میگه من ویروس یاب نیاز ندارم حتما یک چیزی حالیش میشه و انقدر شعورش میرسه که بدونه چی خوبه چی بد هست پس زیاد نپرسید چطوری چطوری
شما میخواین ویروس یاب نصب کنید نصب کنید من کاری ندارم من از همون اول فقط اطلاعات به شما دادم و گفتم .... بعد دوباره میایین حرف خودتون رو میزنید .
یک مورد هم میگم محض اطلاعه دوستان اگر ویروس رو با یک Packer مجهز به تکنولوژی محافظتی پک بکنن انتی ویروس به هیچ عنوان نمی تونه ویروس رو شناسایی کنه اینجاست که من میگم شما نباید هر فایلی رو اجرا کنید و فکر کنید انتی ویروس از فایلهای شما محافظت میکنه
این چند وقته با توجه به تحقیقاتی که کردم پیشنهاد میکنم یک فایروال نصب کنید روی سیستم چون میزان ضربات توسط کدهای مخرب اینترنتی خیلی خیلی زیاد شده
با تشکر فراوان امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks