الان ماکه فیبر نوری نداریم 2 مگابیت رو داریم استفاده میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daniel110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
الان ماکه فیبر نوری نداریم 2 مگابیت رو داریم استفاده میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daniel110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
در کل فیببر نوریه ایران رو گفتم !
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
یک سوال از دوستانی که مشترک مخابرتن
دلیل پابند بودنتون به ADSL - اونم از مخابرات - چیه؟
الان که یک دهه قبل نیست که بگین مجبوریم و نیست و چنین و چنانه
کی میخواین دندون پوسیده رو بکشین
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که گفتم خط بنده فیبر نوری هست و مجبورم از این خراب شده اینترنت بگیرم وگرنه بنده به هیچ عنوان طرف این خراب شده نمیرم
همه شرکتهای خصوصی هم اینجا فعالیت دارند ولی مخابرات فیبر نوری رو مختص خودش کرده و نمیزاره ماها از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیریم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفرض کنیم سیم مسی هم داشتیندلیل پابند بودنتون به ADSL - اونم از مخابرات -
بازم ADSL با این نرخ و خدمات ارزشش رو داشت ...؟
(حس می کنم برای خیلیها پابندی به ADSL بیشتر ناشی از عادته تا نیاز)
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 14-10-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من که به شخصه عقلم سرجاشه و اگر لحظه ای ببینم فرصتی یا موقعیتی ایجاد شده برای کوچ کردن
به شرکتی دیگر شبانه این کار رو انجام میدم و هیچ ربطی به عادت و این چیزا نداره دوست عزیزم
عاشق چشم و ابروش که نیستم پول میدم و باید به همون مقدار استفادش رو ببرم و اگر نبرم بی خیالش میشم چون پولو مفت گیر نمیاریم که مفت ار دست بدم
AMD>INTEL (14-10-16)
|
|
وقتی موردی مثل عطا جان باشه و سرویس دهنده دیگری سرویس ندهد . بله واقعا اجباری میشه . چون هزینه وایمکس و 4g اپراتورها نسبت به adsl بالاست .
خیلی مناطق هم هستند به دلایلی همین مخابرات هم سرویس نمیده
ᗩTᗩ (14-10-16), Haswell (15-10-16), خبات کریمی (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
درود خدمت استاد عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله کاملا درسته میفرمایین چون هزینه سرویستهای بی سیمی مثل وایمکس یا 4G اصلا به صرفه نیست
بله خیلیهام هستند تو همین شهر کافوی خالی برای برقرای بستر اینترنت ندارن و منتظرن تا یه بنده خدایی سرویسشو تمدید نکنه یا تخلیه کنه و جاگزین بشن
واقعا اینترنت هم آرزوست
AMD>INTEL (15-10-16), vamper65 (22-10-16), خبات کریمی (15-10-16)
اتفاقا از اول منتظر بودم یکنفر بالاخره همین نتیجه گیری رو بکنه امیدخان، تا منم بگم هر چیزی بهایی داره و کیفیت بالاتر هم بهای خودش روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی میشه مصرف رو پایینتر آورد اما از یک اپراتور دیگه خدمت بهتری گرفت تا گله و شکواییه کمتر باشه، این وضع عین خودآزاری هست بنظرم. پول مهمتره یا اعصاب و روان؟ البته که در کشور ما پول.
شما سوار تاکسی پیکان قراضه هم میتونین بشین چون ممکنه ارزانتر حساب کنه اما کولر و بخاری که هیچ، کمترین ایمنی در صورت بروز سانحه هم هیچ، حتی سرعت مطلوب شما رو هم نداره و تا بمقصد برسین احتمالا مدام توی دلتون دارین یکی رو فحش میدین، بمقصد هم رسیدین رمق و حوصله ای نمانده. با اینهمه همچنان مشتری داره چجور !
اما تاکسی سمند از هر جهت از اون بهتره اما طبعا هزینش ممکنه قدری بالاتر باشه (نگفتم تاکسی تویوتا کمری هیبریدی، چون ممکنه بگن مال اغنیاست و همه جا رو هم پوشش نمیده)
آیا این کافی نیست که بدونیم مخابرات از زمانیکه فیش حقوق یک کارمند تنها 20 هزار تومان بود با اینحال سیمکارتهای دولتی 2-1 میلیون تومانی به مردم واگذار می کرد!! تا به امروز هم سیاستش همیشه عرضه ی نازل ترین کیفیت ها در قبال بالاترین بها بوده/هست/خواهد بود (باور کنین این فحش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، عین واقعیته). اینه که بسهم خودم حاضر بوده/هستم/خواهم بود که هیچ خدمتی ازش نگیرم تا براه بیاد. خوشبختانه فکر کنم خیلیها امروزه مثل من فکر و عمل میکنن، چیزی که یکدهه قبل حتی تصورش هم خیال پردازی بود. در پست دوم حرف اول و آخر رو درباره ی این شرکت خیلی موجز و خلاصه گفتم، طنز نبود. بسکه طنز گرفتیم اوضاعمون شده فربه کردن چپاولگرها و کم فروشها بدست خودمون.
یک کلمه ی قصار از من : شرایط فعلی هر شخص، اول زاییده ی انتخابهای اوست و بعد جبر محیط.
بر در ارباب بیمروت دنیا/ چند نشینی که خواجه کی به درآید؟
خوش باشید
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 15-10-16 انجام شده است
AMD>INTEL (15-10-16), خبات کریمی (15-10-16)
شما سوار تاکسی پیکان قراضه هم میتونین بشین چون ممکنه ارزانتر حساب کنه اما کولر و بخاری که هیچ، کمترین ایمنی در صورت بروز سانحه هم هیچ، حتی سرعت مطلوب شما رو هم نداره و تا بمقصد برسین احتمالا مدام توی دلتون دارین یکی رو فحش میدین، بمقصد هم رسیدین رمق و حوصله ای نمانده. با اینهمه همچنان مشتری داره چجور !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته من مترو را به پیکان قراضه ترجیح میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (15-10-16), DOOM999 (15-10-16), Haswell (15-10-16), vamper65 (22-10-16), خبات کریمی (15-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks