اتفاقا از اول منتظر بودم یکنفر بالاخره همین نتیجه گیری رو بکنه امیدخان، تا منم بگم هر چیزی بهایی داره و کیفیت بالاتر هم بهای خودش روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی میشه مصرف رو پایینتر آورد اما از یک اپراتور دیگه خدمت بهتری گرفت تا گله و شکواییه کمتر باشه، این وضع عین خودآزاری هست بنظرم. پول مهمتره یا اعصاب و روان؟ البته که در کشور ما پول.
شما سوار تاکسی پیکان قراضه هم میتونین بشین چون ممکنه ارزانتر حساب کنه اما کولر و بخاری که هیچ، کمترین ایمنی در صورت بروز سانحه هم هیچ، حتی سرعت مطلوب شما رو هم نداره و تا بمقصد برسین احتمالا مدام توی دلتون دارین یکی رو فحش میدین، بمقصد هم رسیدین رمق و حوصله ای نمانده. با اینهمه همچنان مشتری داره چجور !
اما تاکسی سمند از هر جهت از اون بهتره اما طبعا هزینش ممکنه قدری بالاتر باشه (نگفتم تاکسی تویوتا کمری هیبریدی، چون ممکنه بگن مال اغنیاست و همه جا رو هم پوشش نمیده)
آیا این کافی نیست که بدونیم مخابرات از زمانیکه فیش حقوق یک کارمند تنها 20 هزار تومان بود با اینحال سیمکارتهای دولتی 2-1 میلیون تومانی به مردم واگذار می کرد!! تا به امروز هم سیاستش همیشه عرضه ی نازل ترین کیفیت ها در قبال بالاترین بها بوده/هست/خواهد بود (باور کنین این فحش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، عین واقعیته). اینه که بسهم خودم حاضر بوده/هستم/خواهم بود که هیچ خدمتی ازش نگیرم تا براه بیاد. خوشبختانه فکر کنم خیلیها امروزه مثل من فکر و عمل میکنن، چیزی که یکدهه قبل حتی تصورش هم خیال پردازی بود. در پست دوم حرف اول و آخر رو درباره ی این شرکت خیلی موجز و خلاصه گفتم، طنز نبود. بسکه طنز گرفتیم اوضاعمون شده فربه کردن چپاولگرها و کم فروشها بدست خودمون.
یک کلمه ی قصار از من : شرایط فعلی هر شخص، اول زاییده ی انتخابهای اوست و بعد جبر محیط.
بر در ارباب بیمروت دنیا/ چند نشینی که خواجه کی به درآید؟
خوش باشید

Bookmarks